Doktor Abrahams Väg 49

Doktor Abrahams Väg 49

Bromma/Eneby / Stockholm kommun
1 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm
Anmäl intresse

Endast 10 min med buss till Sundbyberg!

Fantastiskt fin tvåa på andra våningen med balkong i ett soligt och fritt sydvästläge! Bostaden är helt nyrenoverad, erbjuder en generös takhöjd och är perfekt planerad. Det finns flera charmiga detaljer bevarade såsom fönster, golv i vardagsrum och sovrum, innerdörrar samt garderober. Det härliga vardagsrummet har ett underbart fönster med utgång till den stora balkongen. Här kan man möblera både med loungemöbler och caféset plus blommor och andra odlingar. Vardagsrummet bjuder på plats för soffgrupp, tv-möbel, matplats och annat som önskas.

Köket är välplanerat utefter sin storlek med gott om förvaring i både skåp och lådor med gråa fronter vilket snyggt matchar det vita kaklet och bänkskivorna i ek. Det finns flera bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn. Skåpinredningen inklusive alla vitvaror är från Ikea. Sovrummet ligger insynsskyddat och rymmer en dubbelsäng, det finns en inbyggd garderob för praktisk klädförvaring. Det finns det även i hall och vardagsrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, dusch, handdukstork och förberett för egen tvättmaskin.

Eneby är ett lugnt och mysigt område i Bromma nära fina naturområden och kommunikationer. Det är lätt att parkera utanför på gatorna (kostnadsfritt). Föreningen har även 4 (snart 5) egna parkeringsplatser. Annars finns buss 113 precis utanför huset, här kan man åka till Sundbyberg på ca 10 min eller Islandstorget på ca 10 min och gröna linjens tunnelbana. På Spångavägen går buss 117 till Brommaplan vilket tar 11 min. Det är nära till ICA Supermarket vid korsningen Bällstavägen/Spångavägen, dit tar det ca 5 minuter att gå.

Sundbybergs centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt i Signalfabriken. Det finns flera populära restauranger såsom Paul Taylor Lanthandel, The Public i Signalfabriken och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen! Här i Bromma kan man njuta av en trevlig lunch eller middag på Bromma Bistro som även har en uteservering. Vid Ängbyplan ligger trevliga bageriet Gateau och restaurang Astrids. För den shoppingsugne finns Bromma Blocks en kort bilfärd hemifrån med ett 80-tal butiker, restauranger, Stora Coop, ICA Maxi och systembolag.

Från bostaden är det gångavstånd till Kyrksjölötens fina naturreservat. Här kan man jogga eller ta en stilla promenad och titta på fåglarna från bryggan. På vintern plogas isen för skridskoåkning. På sommaren rekommenderas Ängbybadet vid Mälaren, dit kan man med fördel ta egen bil eller bussen till Islandstorget och sedan promenera ca 10-15 minuter alternativ åka en station med tunnelbanan till Ängbyplan och sedan gå därifrån ca 700m. Badet har två fina sandstränder, bryggor och stora gräsytor, även en restaurang och kiosk med uteservering.

Varmt välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

2 965 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 12:15-12:30Söndag 20/6 Kl. 12:30-12:45Söndag 20/6 Kl. 12:45-13:00

Pris:

(42 447 kr/kvm) 1 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Doktor Abrahams Väg 49 Bromma/Eneby

HitCounter