Doktor Abrahams Väg 51

Doktor Abrahams Väg 51

Bromma/Eneby / Stockholm kommun
3 495 000 kr
  • 3 Rum
  • 82 kvm
Anmäl intresse

Endast 10 min med buss till Sundbyberg!

Här hittar ni en helt underbar trea på andra våningen med balkong i ett soligt och fritt sydvästläge! Bostaden är nyrenoverad samtidigt som det finns flera charmiga detaljer bevarade såsom fönster, innerdörrar och garderober. Även vackra dubbeldörrar med glas mellan kök och vardagsrum som enkelt delar av rummen men samtidigt ger ett fint ljusgenomsläpp. Det stora sovrummet har ett helt fantastiskt fönsterparti med fri vy. Det ryms enkelt en dubbelsäng, förvaringslösningar och arbetshörna om så önskas. En inbyggd garderob ger bra klädförvaring. Det andra sovrummet är också väldigt rymligt och med en inbyggd garderob. Fönstret vetter mot balkongen och ligger även det helt insynsskyddat.

Vardagsrummet är trivsamt med ett stort härligt fönster och utgång till balkongen. Enkelt att möblera med soffa, fåtölj, tv-möbel och annat som önskas. Balkongen är väl tilltagen och bjuder på plats för både loungemöbler och caféset plus en mängd blommor och odlingar som lär trivas utmärkt här i solen. Köket lämpar sig perfekt för hela familjen med utrymme för ett stort matbord för 6-8 personer. Gott om förvaring, generösa arbetsytor och flera bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, kyl och frys side-by-side samt inbyggd mikro och varmluftsugn i arbetshöjd. Skåpinredningen inklusive alla vitvaror är från Ikea. Badrummet är modernt inrett med kakel/klinker och golvvärme, dusch, handdukstork och förberett för egen tvättmaskin.

Eneby är ett mysigt och barnvänligt område alldeles intill Norra Ängby och Bromma Kyrka. Vid Enebyängen finns en lekplats med fotbollsplan, gungor, rutschkanor, lekställningar och sandlåda. I närliggande Norra Ängby ligger Björklundshage (4H gård) med djur och lekplatser, basket- och fotbollsplan - perfekt lördagsutflykt för barnfamiljen. På sommaren rekommenderas Ängbybadet vid Mälaren där det finns vattenrutschkana, sandstrand och bryggor samt restaurang och kiosk med uteservering. Från bostaden är det gångavstånd till Kyrksjölötens fina naturreservat med badbryggor och promenadslingor. På vintern plogas isen för skridskoåkning. I närområdet finns även gott om skolor och förskolor. För den shoppingsugne finns Bromma Blocks en kort bilfärd hemifrån med ett 80-tal butiker, restauranger, Stora Coop, ICA Maxi och systembolag.

Det är lätt att parkera utanför på gatorna (kostnadsfritt). Föreningen har även 4 (snart 5) egna parkeringsplatser. Annars finns buss 113 precis utanför huset, här kan man åka till Sundbyberg på ca 10 min eller Islandstorget på ca 10 min och gröna linjens tunnelbana. På Spångavägen går buss 117 till Brommaplan vilket tar 11 min. Det är nära till ICA Supermarket vid korsningen Bällstavägen/Spångavägen, dit tar det ca 5 minuter att gå.

Sundbybergs centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt i Signalfabriken. Det finns flera populära restauranger såsom Paul Taylor Lanthandel, The Public i Signalfabriken och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen! Här i Bromma kan man njuta av en trevlig lunch eller middag på Bromma Bistro som även har en uteservering. Vid Ängbyplan ligger trevliga bageriet Gateau och restaurang Astrids.

Varmt välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

82 kvm

Avgift:

4 395 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 11:30-11:45Söndag 20/6 Kl. 11:45-12:00Söndag 20/6 Kl. 12:00-12:15

Pris:

(42 622 kr/kvm) 3 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Doktor Abrahams Väg 51 Bromma/Eneby

HitCounter