Östervägen 36, Vån 4/4!

Östervägen 36, Vån 4/4!

Solna / Råsunda / Solna kommun
2 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 54.5 kvm
Anmäl intresse

Ljus & härlig tvåa på populära Östervägen! Högst upp vån 4/4!

Varmt välkommen till denna charmiga och stilsäkra tvåa på Östervägen 36. Här bor du med ett idealiskt lugnt läge nära city i attraktiva Råsundas idylliska kvarter med stort utbud av restauranger och butiker samt promenadavstånd till T-bana, bussar, tvärbanan och pendeltåget. I närheten finns även Solna centrum, Mall of Scandinavia, trevliga Råstasjön och mysiga grönområden. Detta trivsamma hem passar perfekt för paret såväl som singeln som vill ha gott om plats. Välplanerade luftiga ytor med stora fönsterpartier i två väderstreck skapar härligt ljusflöde som skänker behaglig rymd till hela lägenheten. Generöst vardagsrum i gavelläge med plats för social yta öppnar upp mot smakfullt renoverat kök (2012) med gott om skåp och förvaring, komplett maskinell utrustning och plats för stort matbord. Utmärkt sovrum med plats för dubbelsäng. Snyggt helkaklat badrum (stambytt -95) i stilsäkert utförande. Suverän förvaring, genomgående vackra golv, burspråk och tilltalande detaljer. Underbar balkong som bjuder på eftermiddagssol bland trädtoppar och grönska. Lägenheten är belägen högst upp i huset i en trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet. Föreningens belåningsgrad ligger lågt på endast på 2 684 kr/kvm (2020).

Stadsdelen är i ständig rörelse och kan erbjuda det mesta. Vill man unna sig att äta ute finns flera restauranger och caféer, däribland Café Mezzo, Supreeme Burger, Texas Longhorn och Regissörsvillan i Filmstaden som har en stjärna i White guide. Även Råsundas egna hembageri Du Bon Pain på Tottvägen har fått en utmärkelse i guiden. I Filmstaden finns Råsundas egna SF biograf men i nyöppnade Mall of Scandinavia erbjuds helt nya filmupplevelser på IMAX biografen. Gallerian är Nordens största shoppingcenter och här finns något för alla. Shopping för alla plånböcker, god service och massvis med spännande restauranger och caféer. Här finns också en Hemköp butik och ICA MAXI. SATS har öppnat sin senaste anläggning inne i gallerian. Intill ligger Friends Arena som underhåller er med olika evenemang.

Alternativet för shopping och service har ni också i det mindre shoppingcentret Solna Centrum, här finns bank, apotek mm.

Kommunikationerna är goda, både tunnelbana, tvärbana och pendeltåg samt bussar ligger en kort promenad bort. Buss 515 som går mellan Odenplan och Sundbybergs centrum. Tunnelbanans gula linje planeras även att byggas inom kort gångavstånd från bostaden.

För den som vill söka sig till grönskan ligger fina naturområden med sjöarna Lötsjön och Råstasjön precis intill. Vid rätt väderförhållanden kan man dessutom vid vintertid åka långfärdsskridskor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken som sommartid lockar med bad i Brunnsviken. Året om kan ni besöka Fjärilshuset.

Sammantaget en lägenhet som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54.5 kvm

Avgift:

3 507 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 12:00-12:45Måndag 21/6 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(54 954 kr/kvm) 2 995 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Östervägen 36, Vån 4/4! Solna / Råsunda

HitCounter