Göran Perssons Väg 41

Solna kommun
3 705 000 kr
  • 3 Rum
  • 80 kvm

Rymlig 3a med stambytt badrum!

Med centralt läge i Huvudsta hittar ni denna mycket rymliga 3a. Här har ni ett väl tilltaget vardagsrumrum där både stor soffgrupp och annan trivselmöblering får plats. Härifrån når ni bostadens balkong i fritt och insynsskyddat. Stora och härliga fönsterpartier som tillåter lägenheten att flöda i ljus. Stort kök med både gott om förvaring samt goda arbetsytor. Här ryms nämligen ett stort matbord så både familj och vänner får plats. Vidare finner ni det rymliga badrummet som nyligen är stambytt. Två vältilltagna sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering.

Att bo på Göran Perssons väg innebär många fördelar. Här finns Huvudsta Centrum ett stenkast bort med goda kommunikationer och service, sköna promenad-/joggingstråk längs Ulvsundasjön och Pampas Marina samt Ica Maxi, Solna Centrum och Sundbybergs Centrum i närheten. Huvudstabadet ligger i närheten med nya pooler och en fin sandstrand. Den nya tvärbanan finns ett gångavstånd bort med linjen Alvik-Solna C. Tunnelbanan i Huvudsta Centrum tar dig till Stockholm City på ca 9 min.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Brf Anderstorp är stor HSB förening som förfogar bland annat över eget gym, bastu och övernattningslägenheter. Mellan husen finns en fin och nyrenoverad innergård med lekplats. Förutom föreningens gym finns andra träningsmöjligheter i närheten på Fitness24/7 (Huvudsta C), Actic och Sats.

Philip Kujanpää - Mäklare Sollentuna

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80 kvm

Avgift:

4 572 kr

Slutbud:

3 705 000 kr (46 313 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Philip Kujanpää

Philip Kujanpää

0735-43 94 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter