Ankdammsgatan 25

Ankdammsgatan 25

Solna Skytteholm / Solna kommun
3 595 000 kr
  • 3 Rum
  • 81 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 3:a med balkong i sydväst!

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerad gaveltrea i hjärtat av Skytteholm med fönster i två väderstreck. Här har flertalet originaldetaljer från husets byggår bevarats och genomförda renoveringar av ytskikten har utförts varsamt för att bibehålla den genuina känslan. Lägenhetens planlösning ger fantastiska möjligheter att inreda fritt. Du möts av en välkomnande, stor och ljus hall med dekorativt och vackert ljusinsläpp från det rymliga vardagsrummet som flyter samman med den inre hallen. Här finns möjlighet till ett rymligt matsalsbord för större middagar.

Genuint och charmigt kök med nytt svart- och vitrutigt golv och originaldetaljer och originalskåpen kvar. Bevarat praktiskt originalskafferi av den gamla sorten. Diskmaskin installerades och spis, fläkt, kyl/frys byttes ut 2015. Det finns möjlighet att ha matbord i köket. Nuvarande ägare har suttit fyra personer i köket utan svårigheter. Kökets fönster leder ut mot en stor, lugn balkong i sydvästläge mot husets baksida. De två rymliga sovrummen är lättmöblerade och har inbyggda originalgarderober. Ett sovrum har två vinklade fönster, vilket ger ett vackert ljusinsläpp.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färskt bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Mälarbanan kommer byggas i området.

Brf Timmermannen är en stabil förening och har mycket god ekonomi. Föreningen har installerat en egen bergvärmepump vilket är ovanligt i området. Större renoveringar så som stambyte och hissbyte är gjort. Föreningen har en välskött trädgårdsplats bakom huset med gemensam grillplats. Föreningslokal och parkeringsplatser finns att hyra (kö till parkering). Fastigheten har fiber installerat.

Solna Centrum ligger ett stenkast bort och här finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast.

I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd.

Ett tiotal förskolor och skolor ligger alldeles i närheten och nås tills fots på mindre än 10 minuter (t.ex Skytteholmsskolan) 2 minuters promenad, Förskolan Dungen 2 minuters promenad). Medley Turkosen ligger även på kort avstånd med simskola och babysim.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81 kvm

Avgift:

3 940 kr

Visning:

Söndag 20/6 Kl. 12:30-13:10Måndag 21/6 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(44 383 kr/kvm) 3 595 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Måndag 21/6 Kl. 17:00-17:30 Spara i kalender

    Vänligen boka in dig på en visningstid!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ankdammsgatan 25 Solna Skytteholm

HitCounter