Kyrkvärdsvägen 6

Såld Almby Örebro kommun

Välkommen till Kyrkvärdsvägen 6 och denna ljusa och välplanerade tvåa, belägen med endast 10 minuters promenad till Örebro Universitet och 2,5 km till Örebro city!

Här möts du direkt av den rymliga hallen som har plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i form av en inbyggd dubbelgarderob. Dubbla dörrar i trä och frostat glas öppnar upp mot det stora och ljusa vardagsrummet med fint parkettgolv samt gott om yta för både soffgrupp och ytterligare möblemang efter behov. Från vardagsrummet nås sedan den härliga balkongen i soligt söderläge som blickar ut över en lugn gata och liten innegård med växtlighet som ger insynsskydd. I köket finns gott om skåpsförvaring samt en naturlig plats för matbord. Genomgående stora fönster med fina fönsterbrädor i marmor skapar dessutom härliga ljusinsläpp.

I föreningen finns 17 garageplatser och 38 p-platser med seperat kö. Till lägenheten hör också ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Utöver detta har föreningen 3 tvättstugor, 3 torkrum, gästrum att hyra, gemensamhetsrum med bastu och pingisbord samt ett hobbyrum. Under 2020 har föreningen även installerat solpaneler.

Bostaden ligger inom endast 2,5 km från Örebro centrum som erbjuder allt som kan tänkas önskas. I närområdet finns dessutom goda bussförbindelser, matbutiker, konditori, restauranger med mera. Till Örebro Universitet är det endast en 10 minuters kort promenad.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 1 400 000 kr
Pris / kvm 27 451 kr
Boarea 51 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 265 kr
Mäklare Örebro

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här