Kungsgatan 39

Välplanerad och fin lägenhet med mycket bra läge i centrala Örebro!

Såld Centralt Örebro kommun

Välkommen till Kungsgatan 39 och en välplanerad och trivsam lägenhet med ett populärt och eftertraktat läge i Örebro city.

Väl inne i lägenheten möts du av hallen som har gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och hatthylla. Från hallen kommer du in i bostadens rymliga kök och vardagsrum som har gott om plats för stora sällskap. Köket erbjuder bra med bänkyta samt flera över- och underskåp och utrustat med allt man kan önska. Vardagsrummets alla fönster, den öppen planlösningen mot köket och dörren till balkongen ger rummet ett härligt ljus. Här finns gott om plats för soffgrupp och bord. Från hallen når du även det helkaklade badrummet.

Ett badrum i bra storlek med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har fönster mot balkongen och innergården. Ett källarförråd tillhör lägenheten!

Här bor man i ett mycket centralt läge med närhet till det mesta, med fri utsikt på balkongen mot föreningens innergård. På bekvämt promenadavstånd finns stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Flera mataffärer varav den närmaste i samma fastighet som lägenheten. Även närhet till Behrn Arena samt cykelavstånd till golfbana, Gustavsvik med bad och gym samt Backahallen med tennis och badmintonbanor. Till Örebro Universitet är det ca 3,5 kilometer.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson för intresse!

Slutpris 2 450 000 kr
Pris / kvm 40 833 kr
Boarea 60 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 716 kr
Mäklare Örebro

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här