Syrenparken 1

Vacker lägenhet i 55+ förening!

Kommande försäljning Saltsjöbaden Nacka kommun

Nu finns denna vackra lägenhet i en 55+ förening ute till försäljning! Tidigare en 3a som man öppnat upp till en stor 2a med luftiga rum, solig balkong med vacker utsikt. Förvaring finns det gott om i denna lägenhet, i hallen har du en stor garderob direkt som sväljer mycket. Stort och luftigt vardagsrum med både plats för soffgrupp och matplats. Här finns en platsbyggd bokhylla med plats för såväl inredning som förvaring. Sovrummet rymmer en dubbelsäng samt arbetsplats om så önskas. Här finns även en stor garderob. Via vardagsrummet når du köket som skärmas av av en matplats i dagsläget

Nu finns denna vackra lägenhet i en 55+ förening ute till försäljning! Tidigare en 3a som man öppnat upp till en stor 2a med luftiga rum, solig balkong med vacker utsikt. Förvaring finns det gott om i denna lägenhet, i hallen har du en stor garderob direkt som sväljer mycket. Stort och luftigt vardagsrum med både plats för soffgrupp och matplats. Här finns en platsbyggd bokhylla med plats för såväl inredning som förvaring. Sovrummet rymmer en dubbelsäng samt arbetsplats om så önskas. Här finns även en stor garderob. Via vardagsrummet når du köket som skärmas av av en matplats i dagsläget. Köket är maskinellt utrustat med kyl/frys, spis, ugn. Från matplatsen når du även den fina balkongen med inlagt klinkergolv där det ryms vad du än önskar, solstolar eller matplats. Till sist har vi det fräsch, fina badrummet med grå klinker och helkaklade väggar. Utrustning i form av dusch, WC, handfat, skåpsförvaring och handduktstork.

Denna lägenhet ligger benägen i fina Saltsjöbaden med gångavstånd till både tågstation, badmöjligheter, Grand Hotel, Holmen kök & bar mm. Bra 55+ förening med låg belåning och mycket god verksamhet för medlemmarna. Detta är en lägenhet du bara inte får missa!

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 70 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
5 066 kr
Mäklare Nacka & Värmdö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning_2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här