Järva Skjutbaneväg 45

Järva Skjutbaneväg 45

Solna Järvastaden / Solna kommun
2 495 000 kr
  • 2 Rum
  • 43 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och ljus 2:a med stor balkong!

Välkomna till denna välplanerade 2:a med balkong mot innergård. Ni möts av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med direkt tillgång till den stora balkongen. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, mikro, ugn och kyl/frys. Rymligt sovrum med fantastisk klädkammare och fönster med utsikt över innergården. Fräscht och stort badrum utrustat med tvättmaskin och duschkabin.
I detta hus har ni direkt närhet till gym med ingång några meter från porten. Ni har även garage längst ner i huset med hissen som tar er hela vägen ner. Här finns allt ni behöver!

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 7 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20.

Sofia Sundqvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43 kvm

Avgift:

2 673 kr

Visning:

Måndag 26/7 Kl. 17:30-18:10Tisdag 27/7 Kl. 12:00-12:30

Pris:

(58 023 kr/kvm) 2 495 000 kr

Aktuellt bud:

2 500 000 kr (58 140 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Järva Skjutbaneväg 45 Solna Järvastaden

HitCounter