Hägerstensvägen 191

Aspudden/Örnsberg / Stockholm kommun
2 900 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Varmt välkommen till en möjlig mini trea på ostört läge mot underbar grönska. Lägenheten erbjuder breda ytor och en härlig atmosfär tack vare takhöjden om cirka 2,70 meter och stora genomgående fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp. Här bor man näst högst upp med balkong i soligt söderläge mot baksidan helt utan insyn och underbar grönska.

Här får man brett kök med stor potential samt möjlighet att dela av för ett till sovrum. Som det är nu får man plats för matbord. Allrummet är stort och ger ytor för bred möblering. Här når man balkongen som förlänger rummet. Intill hallen finns stort sovrum med goda ytor för dubbelsäng samt garderobslösningar. Stambytt badrum med badkar och inbyggd garderob strax utanför.

Stabil förening med 19 lägenheter varav en hyresrätt som kan anses som dolt kapital. Föreningen äger marken och har en belåningsgrad om cirka 6346kr/kvm.

Aspudden som sträcker sig genom paradgatan Hägerstensvägen med dess sekelskiftesfasader har på senare år vuxit stort och blivit ett populärt och eftertraktat område med växt rika parker, välbesökta caféer och vackra byggnader. Aspudden med bara 15 minuter från Stockholm city bjuder på en väldigt mysig småstadskänsla med flertalet kvartersbutiker i olika slag, apotek, mataffär, bokhandel och utbudet av restauranger är brett med indiskt, asiatiskt och italienskt. Mitt i centrum ligger tunnelbanans röda linje som tar dig till Södermalm på under 10 minuter, city på under 15 minuter samt bara en station ifrån nås breda shoppingmöjligheter från Liljeholmens galleria med flertalet restauranger, fyra mataffärer, mängd service och över 90 butiker. Här finns även kompletterande kommunala transportmedel som bussar, t-bana och tvärbana. I området finner man massor för den friluftsintresserade som härliga promenadstråk, Joggingstråk, grönområden som Aspuddsparken med bangolf, 4H-gård och Idrottsplats. På bara en kort promenad når man Mälaren med bl.a. flertalet badplatser som Örnsbergs klippbad och Vinterviken där det även finns trädgårdscafé, kolonilotter, båtklubb, kajakuthyrning och restaurang Winterviken i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik.

Varmt välkommen på visning!

Henric Wickholm Pernäng - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

3 303 kr

Slutbud:

2 900 000 kr (61 702 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

0708-99 27 63


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter