Sigrid undsets gata 6

Sigrid undsets gata 6

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
3 290 000 kr
  • 1 Rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Unik ateljé med 3,5 meters takhöjd, stora fönsterpartier och egen trädgård!

Egen ateljé med 3,5 meters takhöjd, gigantiska fönsterpartier som sträcker sig upp i taket, altan och en privat trädgård mot skogen som ramas in av en gammal stenmur. En otrolig känsla som måste upplevas på plats. Bostaden är dessutom helt nybyggd med högkvalitativa material och perfekt genomförande. Fullutrustat kök från HTH, stort badrum, egen tvättstuga, rymlig klädkammare och gott om plats för extra garderobslösningar om ni har behov av det. Och till sist ett mycket mäktigt rum med plats för både sovdel, matplats och vardagsrum. Stor populär föreningen med grym ekonomi och låga avgifter. Missa inte detta!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

2 357 kr

Pris:

(62 075 kr/kvm) 3 290 000 kr

Aktuellt bud:

3 250 000 kr (61 321 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sigrid undsets gata 6 Bromma Blackeberg

HitCounter