Damastvägen 6B

Damastvägen 6B

Bromma Riksby / Stockholm kommun
2 195 000 kr
  • 2 Rum
  • 41 kvm
Anmäl intresse

Optimalt planerad 2:a med balkong i sydväst!

OBS: Mycket vackert vitlaserat och slipat originalgolv under nuvarande golv!!! På mysiga Damastvägen hittar vi denna otroligt välplanerade och fina 2:a. Lägenheten bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare genomgående fönster, mycket charmigt originalkök med gott om förvaring bakom snedställda luckor. Lättmöblerat vardagsrum med ljusa väggar. Härifrån nås utgången till den underbara balkongen i sydväst med sol från lunchtid till kväll. Vidare finns ett rofyllt och rymligt sovrum med ljusgrå väggar och utrymme för dubbelsäng och sängbord. Gott om förvaring i sovrummet i form av två inbyggda garderober samt plats för ytterligare garderober om så önskas. Fräscht badrum med svart klinkergolv och kaklade väggar i vitt. Som om allt detta inte vore nog: En slipad och vitlaserad originalparkett ligger under nuvarande golv i sovrummet, köket och vardagsrummet. Hjärtligt välkomna på visning!

Brf Riksby är en av Brommas allra största och bästa föreningar med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och låga avgifter. Föreningen består av 318 medlemslägenheter och bildades redan på 1940-talet vilket gör att man kan hålla en betydligt lägre nivå på månadsavgiften än i det stora flertalet av föreningarna i Bromma. Lågt belånad då lån/kvm ligger på endast 1773kr!

Kort gångavstånd till Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, bankkontor, frisör, skomakare m.m. Härifrån kan ni ta tunnelbanans gröna linje in mot T-centralen och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Arlanda och Mälaröarna. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks och Bromma Flygplats. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana i närheten av huset.

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41 kvm

Avgift:

2 282 kr

Visning:

Torsdag 17/6 Kl. 18:00-18:30Söndag 20/6 Kl. 13:15-14:00

Pris:

(53 537 kr/kvm) 2 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Damastvägen 6B Bromma Riksby

HitCounter