Avileses - San Javier

Avileses - San Javier

Costa Calida / Murcia kommun
195 000 €
  • 6 Rum
  • 190 kvm
Anmäl intresse

Vi har nöjet att presentera denna trivsamma villa med idylliskt läge. Villan har en byggyta 190 kvm som är fördelat på sex rum och kök där det finns gott om plats för hela familjen. Villan erbjuder ett kök med praktiska arbetsytor, fem rogivande sovrum och rymliga vardagsrum med mysig braskamin samt tre badrum. Passar perfekt som permanentbostad eller vinterns tillflyktsort! Omgivningarna är helt magiska och närheten till såväl Mar Menor som Cartagena gör inte det sämre. Oavsett om man åker kommunalt eller bil så tar man sig snabbt och smidigt in till Murcia stad. Här bor man mitt bland magisk natur med underbar utsikt. Man behöver inte ta sig långt för att ha en underbar utflykt bland glittrigt vatten, gömda badplatser och mysiga fiskebyar.
Detta boende är perfekt för er som vill bo i ett lugnt och naturskönt område medan man har stadens liv och puls inom bekvämt avstånd. Ett hem för en familj eller par som är på jakt efter ett hem att trivas länge i! Gör din dröm i uppfyllelse; köp dig ett hus på landet i Spanien!
För er som tycker det saknas pool så finns det gott om plats för att bygga en.

Diverse specifikationer

- Säljs delvis möblerad
- Luftkonditionering
- Kaklad uteplats
- BBQ
- Garage

Har ni inte möjlighet att komma ner så kan vi ordna med videovisning.

Costa Calida med sina 320 soldagar om året är det självklara valet för soltörstande skandinaver som söker sig ett boende i solen. Här på Costa Calida finns golf i världsklass, vingårdar, Europas bästa dykområden, fantastisk natur och autentisk spansk cuisine. Goda kommunikationer gör att det är lätt att ta sig hit, flera flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Alicantes flygplats året runt.

Välkommen ned för visning.

Thobias Andersson - Mäklare Costa Blanca

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

190 kvm

Avgift:

0 €

Tomtarea:

350 kvm

Pris:

(1 026 €/kvm) 195 000 €

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Avileses - San Javier Costa Calida

HitCounter