Albert Målares väg 24E

Täby Kyrkby / Täby kommun
4 260 000 kr
  • 4 Rum
  • 90 kvm

Yteffektivt och modernt radhus i två plan i populärt och barnvänligt område!

Nu finns möjligheten att förvärva detta fina och välplanerad radhus om två plan med mysig tomt! Här bor ni i ett mycket omtyckt område centralt i Täby Kyrkby. Huset som har byggår 1973 är väl underhållet och i fint skick där flera stora renoveringar är gjorda. En lummig och mysig tomt med altan och liten gräsmatta på husets baksida med bästa solläge!

Entréplanet erbjuder en ljus hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder. Ljusa väggar samt praktiskt och snyggt golv i entrén. Hallen leder en vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här har man ett rikligt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och den öppna planlösningen inbjuder till gemensamhet. Köket är fräscht, ljust och har goda arbetsytor. Intill det ena fönstret finns gott om plats för rejält matbord för flertalet personer. Härifrån når man även den lummiga tomten på husets baksida. Här finns en mysig altan som inrymmer plats för större utemöblemang samt en gräsyta. På entréplan finns också ett fräscht renoverat badrum. Inrett med helkaklade väggar i vitt och gråaktig natursten. På övre planet finns idag tre sovrum, ett större med plats för dubbelsäng samt två mindre sovrum med plats för säng, perfekt som barnrum eller hemmakontor! Renoverat badrum med stilrena materialval och dusch.

Nuvarande ägare disponerar även två förråd, ett på baksidan i anslutning till altanen samt ett som finns beläget på entrésidan som ingår i samfälligheten.

Midgårdsområdet omfattar 231 radhus där varje enhet har en egen privat tomtyta. Midgårds samfällighet äger hela området där pool, bastu, lekparker, parkeringsplatser, gemensamma gräsytor med mera ingår.

Täby Kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv i närområdet. Det finns 4 stycken skolor i Kyrkbyn. Byleskolan åk 0-5 ligger centralt i Byleområdet och är områdesskola för norra Kyrkbyn. Kyrkskolan åk 0-5 ligger centralt vid Täby Kyrka och är områdesskola för södra Kyrkbyn. För centrala Kyrkby finns Midgårdsskolan åk 0-5. Högstadieskola är Skolhagenskolan med åk 7-9 som ligger vid Täby Kyrkby centrum.

Här bor Ni med nära avstånd till både Roslagsbanan samt flertalet busslinjer bl.a. mot Danderyds sjukhus och Vallentuna (610), buss mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby (611) samt Arninge och Upplands Väsby station (524). Buss 687 går direkt till Kista via motorvägen på vardagsmorgnar och från Kista Centrum om eftermiddagarna.
Nya Norrortsleden har förbättrat kommunikationerna till E4an och E18. Roslagsbanan tar Er till Stockholm City på endast 20 min.

För ytterligare information klicka er gärna vidare in på samfällighetens hemsida: http://midgardssamfallighetsforening.se

Varmt välkommen på visning!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

90 kvm

Tomtarea:

124 kvm

Slutbud:

4 260 000 kr (47 333 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter