Kampementsgatan 14, 2tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
8 000 000 kr
  • 3 Rum
  • 85.1 kvm

Hörnlägenhet i skuldfri förening!

Välkommen till denna fräscha hörnlägenhet i en stor och skuldfri förening med 160 lägenheter och garage i huset. Trevligt kök och stambytt badrum, gäst-wc, stor balkong och fönster i tre väderstreck. Just fönstren är en stor anledning till att lägenheten känns så trevlig. Två av rummen har fönster i två väderstreck och i köket är det fönster från vägg till vägg.
Praktiskt med tre garderobsväggar samt toalett i både badrum och i gäst-wc’n. I huset finns ett stort lägenhetsförråd. Balkongen har ett insynsfritt läge med härlig kvällssol, möjligt att glasa in balkongen.
Föreningen har bl.a. pingisrum, hobbyrum samt flera motionscyklar.

Kampementsgatan ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till grönområden på Gärdesfälten, Kampementsbadet, Karlaplan och har utmärkta kommunikationer. Bekvämt promenadavstånd till Fältöverstens rika utbud av butiker och de centralaste delarna av stan. I närheten av huset finns bland annat apotek, pizzeria, sushi, Phil’s burger och två mataffärer. Ett stenkast till T-bana Gärdet och buss nr 1 på Värtavägen. På Valhallavägen når du T-bana Karlaplan, buss 4 och 72.

Kampementsbacken är ett speciellt område på Gärdet med hus som uppfördes i början av 60-talet. 1960 ordnades en tävling om bostadsbebyggelse på Kampementsgatan. Den finländske arkitekten Alvar Aalto vann med ett förslag på hustyp - två kopplade punkthus - som han tidigare provat på femtiotalets stora bostadsutställning i Berlin. De fem husens gruppering skulle åstadkomma en tydlig silhuett på Kampementsbackens höjd. Arkitekt Lars Bryde fick sedan i uppdrag att rita husen, som stod färdiga 1963.

Välkommen på visning!

Mourad Tajiou - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

85.1 kvm

Avgift:

4 005 kr

Slutbud:

8 000 000 kr (94 007 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Mourad Tajiou

Mourad Tajiou

0733-10 66 37


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter