Klövervägen 3

Solna / Råsunda / Solna kommun
2 640 000 kr
  • 2 Rum
  • 35 kvm

Optimalt planerad minitvåa i Råsunda!

- Solid förening
- Bastu i föreningen
- Stambytt fastighet
- Tvättstuga i föreningen
- Centralt läge med närhet till kommunikationer
- Vindsförråd
- Stora sociala ytor i bostaden
- Insynsfritt läge
- Goda förvaringsmöjligheter i bostaden


Belägen i populära Råsunda i stambytt 1940-talshus med ett par minuters promenad till Solna station, MOS och härliga Råsundavägen - finner ni nu denna ljusa och luftiga minitvåa! Den stora balkongen i fritt läge bjuder på eftermiddags- och kvällssol och förvandlas till ett extra rum under varmare årstider. Missa inte denna!

Lägenheten kännetecknas av högt, fritt läge utan insyn. Optimal planlösning med separat sovrum, vardagsrum med flera möbleringsmöjligheter, ett rymligt kök med charmiga, tidstypiska detaljer, stambytt badrum samt en väl tilltagen walk-in-closet. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns att tillgå i separat vindsförråd som ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder även ett bastu för föreningens medlemmar.

Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och riktigt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. Det charmiga stråket, Råsundavägen och Filmstaden erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, köttbutik, småbutiker samt matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I det absoluta närområdet till lägenheten finns bl.a. caféer, restauranger, matbutik och gym. Shoppingsintresserade kan med några få minuters promenad nå Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnade 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga. Till Solna centrum tar det endast 7 minuter att gå med stort utbud av butiker och service. Den som är eventintresserad går till Friends Arena på 5 minuter.

Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger med ca 2 minuters promenad bort. Här finns pendeltåg, tvärbana och bussar. Med pendeltåget tar du dig till Stockholms central på 8 minuter, och med buss 515 (som trafikerar längs Råsundavägen) tar du dig till Odenplan på ca 15 minuter. Tunnelbanan ligger 7 minuters promenad bort och den tar dig till T-centralen på 9 minuter, Fridhemsplan på 5 minuter eller Kista på 6 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

35 kvm

Avgift:

2 516 kr

Slutbud:

2 640 000 kr (75 429 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter