Henry Säldes Väg 16

Ulleråker / Uppsala kommun
3 540 000 kr
  • 4 Rum
  • 93 kvm

Naturnära fyra med uthyrningsdel i populära Ulleråker!

//Separat uthyrningsdel //Längst upp i fastighet med hiss från markplan //Gavelläge med otroligt fint ljusinsläpp //Goda parkeringsmöjligheter //Stor balkong i bästa solläge

Längst upp i fastigheten med slående utsikt mot åkermark och skogstoppar finner du denna härliga lägenhet med fönster i tre väderstreck! Här erbjuds ett ljust gavelläge med två entréer som möjliggör separat uthyrningsdel eller hemmakontor och öppnar möjligheten för ett väldigt billigt boende.

Bostaden erbjuder en välkomnade hall, allrum som kan användas som vardagsrum, mindre tillbyggt sovrum/arbetsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster, mysigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober, öppet och socialt kök med köksö som bjuder in till härliga middagar med nära och kära samt plats för matplats. Intill köket får det även plats för soffgrupp används i dag som vardagsrum men kan även byggas om till sovrum. Från köket når du den rymliga balkongen med slående utsikt mot lummig skog och åkrar som erbjuder sydvästläge. Vidare finner ni även ett rymligt badrum med tvättmaskin och badkar. Uthyrningsdelen erbjuder välkommande hall med mindre kök, rymligt badrum samt allrum med plats för säng och mindre soffa med tillhörande möblemang.

Bo i en välskött föreningen med mycket goda parkeringsmöjligheter där det i dagsläget finns lediga parkeringsplatser! Föreningen har även en fin innergård med björkar, lekplats, trädgårdsmöbler och grillplats. Till bostaden hör även ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller även extra förråd för uthyrning.

I naturnära och lugna Ulleråker tar du dig gärna in till city genom gång- och cykelstråk utmed Fyrisån. För den som hellre åker buss så finns det en busshållplats på ett bekvämt avstånd bara ett stenkast från lägenheten. För dig som studerar eller arbetar på SLU och SVA så kan läget knappast vara bättre då det endast är en kort promenad till området. Läget är också bra för dig som vill ha närhet till Ångström, BMC eller Akademiska sjukhuset och för dig som vill vidare ut på E4:an.

Varmt välkommen ann trivas!

***På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.***

Paulina Seger - Mäklare Uppsala

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

93 kvm

Avgift:

6 824 kr

Slutbud:

3 540 000 kr (38 065 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Paulina Seger

Paulina Seger

0768-07 73 17


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter