Furusundsgatan 7, 4tr

Östermalm / Gärdet / Stockholm kommun
6 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 69 kvm

Funkis 3:a med fönster i tre väderstreck, balkong och öppen spis

Missa inte denna charmiga bostad i högt och underbart gavelläge med utsikt som sträcker sig mot City, Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden och över den fina grönskan runt Gärdet. Lägenheten är genomgående och har fönster i tre väderstreck, samtliga i insynsfritt och ostört läge. Lägenheten präglas av fina originaldetaljer med vacker fiskbensparkett, fungerande öppen spis och fint stengolv i hallen.

Köket är rymligt och smakfullt inrett vita skåpsluckor och bänkskivor av marmor. Här finns goda arbetsytor för att laga mat och bra med yta för socialt umgänge. Intill fönstret ryms ett mindre matbord och ett större matsalsbord ryms i vardagsrummet eller intill den öppna spisen.

Vardagsrummet är ljust och luftigt och rymmer den större soffgruppen, tv-bänk och annat önskvärt möblemang. Här finner du den härliga balkongen som vetter mot husets lugna baksida där du kan njuta av utsikten över trädtopparna bort mot Hjorthagen och Lidingö.

Lägenhetens master bedroom har fantastisk utsikt över Stockholms hustak och kyrktorn ner mot City, är stort och rymmer en dubbelsäng och arbetshörna. Goda förvaringsmöjligheter finns i två inbyggda garderober samt en platsbyggd garderobsvägg längs ena väggen. Se den alternativa planlösningen för att dela av matsalen till ett separat sovrum.

Stambytt badrum med spotlights, ljust klinker och kakel fullt utrustat med dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod, spegelskåp samt förberett för tvättmaskin. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd.

Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Närmaste T-bana Gärdet nås ca 200 meter från porten strax intill en välsorterad ICA-butik. Det finns flertalet restauranger och caféer samt frisör och kemtvätt i kvarteren. Även buss nr 1 samt buss nr 54 nås inom några minuters promenad.

Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker.

Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.

Varmt välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

4 346 kr

Visning:

Söndag 9/5 Kl. 13:15-14:15Måndag 10/5 Kl. 17:45-18:15

Slutbud:

6 500 000 kr (94 203 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter