Björnsonsgatan 142

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 100 000 kr
  • 1 Rum
  • 31 kvm

Nu är en av föreningens allra bästa ettor på 6,5 trappor till salu. Missa inte detta!

Med perfekt läge, i direkt anslutning till både tunnelbanan och skogen, finner ni här en av föreningens allra bästa ettor. Belägen på 6,5 trappor med hiss och milsvid utsikt in mot Stockholm City. Läget gör också att hela bostaden verkligen flödar i ljus. Både det fräscha köket och det helkaklade badrummet renoverades i samband med stambytet 2008. Dessutom gott om inbyggd förvaring samt en stor härlig balkong med plats för riktigt möblemang. Mycket populär förening med alla stora renoveringar gjorda, låga avgifter och god ekonomi. Ett perfekt förstaboende där det bara är att flytta in och trivas. Hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

31 kvm

Avgift:

1 632 kr

Slutbud:

2 100 000 kr (67 742 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter