Tingshusvägen 6

Bålsta / Håbo kommun
3 000 000 kr
  • 101 + 101 kvm

Familjevänligt med närhet till skola & service -Skapa ditt drömhem- gavelläge med baksida i solläge!

Ingen förhandsvisning!
*Gaveltomt i bästa läge med solig baksida
*Plan och barnvänlig friköpt tomt om 682 kvm.
*Välplanerat hus med plats för den stora familjen
*Direkt närhet till skola och busshållsplats
* Huset har ett stort renoveringsbehov
*Säljs med friskrivningsklausul

Här får du en unik möjlighet att mitt i ett fint villakvarter skapa dig ditt drömhem. Du bor med 3 min gångavstånd till busshållplatsen och knappt lika långt från Gransäterskolan (f-åk 9). Det här är idealiskt för dig som vill bo bekvämt och lugnt i ett barnvänligt område.

Välj att kavla upp ärmarna och restaurera befintliga byggnaden med tegelfasaden eller börja om och skapa något helt utifrån dina önskemål. Möjligheterna är många!

Huset har idag en välplanerad planlösning med entréplan som separerar den privata delen med den sociala. Du har tre bra sovrum, badrum och klädkammare på ena halvan och kök med matplatsdel samt ett generöst vardagsrum på den andra. Källarvåningen löper längs med hela entréplan och ger möjlighet till ytterligare badrum, en gäst-wc, ett sällskapsrum, tvättstuga samt 2 st sovrum utöver teknikrum och förrådsdel. Ett av de möjliga sovrummen har dessutom egen ingång från ett trappa på gavelsidan. Jämte huset finns ett stort garage med en uppfart framför som ger plats åt 2 bilar.

Tomten är ett riktigt guldkorn. Med gavelläget och en baksida som idag vetter mot bästa solläge har du allt man vill ha i en trädgård. Den är dessutom plan vilket gör den både tacksam och lättskött och är perfekt för små spralliga ben. Odla, lek, grilla och njut - den uppvuxna trädgården gör att du enkelt kan skapa dig din drömoas redan från start.

Kontakta mäklaren Paola för mer information!


Paola Guerrero - Mäklare Järfälla

BOAREA:

101 kvm

BIAREA:

101 kvm

Tomtarea:

682 kvm

Slutbud:

3 000 000 kr (29 703 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 14 851 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter