Stavangergatan 56, vån 4

Kista/Husby / Stockholm kommun
1 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Fantastisk 3:a med centralt läge & hushållsel ingår i avgiften!

Varmt välkommen till denna fantastiska 3:a som erbjuder en väldisponerad planlösning med rymliga rum och bra ljusinsläpp. Bostaden är högst upp i huset i genomgående bra skick med fina ytskikt och väl tilltagna rum. Vardagsrummet är bra planerat med många olika möbleringsalternativ. Här finns gott om plats för alla era gäster att umgås med. Stort och fräscht badrum utrustat med WC, tvättmaskin, badkar och kommod. Ett renoverat kök som är rymligt med mycket arbetsyta och matplats för 4 personer. Från köket når du bostadens ena sovrum. Bostaden har en inglasad balkong mot grönska och utan insyn.

Stabil förening med kabel-tv, bredband och hushållsel som ingår i avgiften! På Stavangergatan bor ni lugnt och trivsamt i gröna omgivningar. Med en kort promenad från lägenheten nås Husby centrum med butiker, restauranger samt T-bana. Det är även promenadavstånd till Järvafältets naturreservat . Här finns gott om mysiga promenadstråk och cykelvägar. Närhet till såväl natursköna områden såsom till shopping, service och nöjen.
För den som gillar att shoppa så ligger Kista Galleria i närheten med sitt rika utbud av butiker, restauranger och service. Matbutiker finns inom några hundra meter (ICA Supermarket Husby/Akalla).
Kommunikationsmässigt ligger lägenheten bra till med både Husby och Akalla tunnelbanestation på kort promenadavstånd. I området finns också flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium.

Välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

5 411 kr

Slutbud:

1 900 000 kr (25 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter