Drottning Kristinas esplanad 51

Solna Ulriksdal / Solna kommun
2 825 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 40 kvm

* Närhet till Universitetet och Tekniska Högskolan
* Garage med hiss-access
* Några minuters promenad till pendeltåg och bussar
* Stor och rymlig balkong med utsikt över lummighet
* Eftermiddags- och kvällssol
*Fantastisk standard på kök och badrum

Bostaden
Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla på våning 2 med utsikt över lugn gård. Bostaden är mycket välplanerad och yteffektiv. Här bor ni i en ny och fräsch lägenhet med hög standard. Hallen har gott om förvaring till vänster med möjlighet för avhängning på hatthylla och i garderob samt en stor klädkammare. Till höger ligger det rymliga badrummet med dusch, toalett, påkostad kommod med förvaring, spegelskåp, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt härlig golvvärme. Vidare möts ni av den öppna planritningen med möjlighet för varierad möblering. Köket är öppet mot vardagsrummet och skapar en stor social yta. Här når ni den fantastiska balkongen som är halvt inglasad. Vidare finns sovalkoven där ni får plats med en stor säng, garderob samt skrivbord eller byrå.

Kommunikationer
Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra ligger några minuter bort med buss.

Område
Området expanderar och idag finns det olika restauranger i form av en trevlig pizzeria, Jonas Spis och kanske Solnas bästa sushi. I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott med trädgårdscafé, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang. Idag finns gymmet Nordic Wellness i området och Actic gym i två plan med utsikt över Brunnsviken. Det finns också planer på en livsmedelsbutik. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall. Förra året öppnade Marriott hotell som erbjuder spa, restaurang och uteservering. Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Föreningen
Brf Orangeriet 2 är en god och stabil föreningen. Föreningen har garageplatser med hiss-access och det finns lediga platser i dagsläget. Styrelsen har inga planer på att göra några större renoveringar det närmsta året. I varje uppgång finns ett barnvagnsrum. På gården finns det ett gemensamt cykelförråd. Förråd finns att hyra i garaget.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 223 kr

Slutbud:

2 825 000 kr (70 625 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter