Liljeholmstorget 18, 1tr

Liljeholmstorget 18, 1tr

Liljeholmen / Stockholm kommun
5 895 000 kr
  • 3.5 Rum
  • 98 kvm
Anmäl intresse

3:a-4:a i välskött Brf med sänkt avgift & centralt läge nära allt!

Ljus genomgående 3.5:a (disponeras som 4:a idag) med ett centralt läge i populära Liljeholmen!

Hela lägenheten är i ett genomgående gott skick och erbjuder generösa sällskapsytor med gott om utrymme för sammankomster av familj och vänner. Hela bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare den genomgående planlösningen med fönster åt två väderstreck i kombination med ljusa materialval. Vidare finns ett helkaklat och modernt badrum, rymliga sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum i en halvöppen planlösning mot lägenhetens praktiska och fullutrustade kök. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda tack vare två stora walk-in-closet, varav den ena idag disponeras som barnrum. Nuvarande ägare disponerar även ett stort förråd i markplan (nås genom dörren intill porten). Från bostadens lite större sovrum når man den stora balkongen som vetter mot gården.

Här bor ni i en stabil förening som äger marken, har en stark ekonomi och en erfaren styrelse. Du kan till exempel se fram emot en välskött och fin innergård och fräscha gemensamhetslokaler. Internet (1 000 Mbit/s) och kabel-tv är inkluderat i avgiften som sänkts flertalet gånger, senast 2021 med 10%, 2020 med 5% och 2017 med 10%. Dessutom har föreningen omförhandlat några av lånen med högst räntor, vilket sänkt räntekostnaderna. Gemensamma utrymmen består bland annat av en lummig innergård, barnvagnsförråd, två tvättstugor, fyra cykelrum, hobbyrum, en lokal som kan användas som gästlägenhet eller för festliga aktiviteter samt soprum med sortering samt grovsopor. Föreningen har även ett garage där du kan hyra plats för 1 200 kr/mån. Har du besök kan du enkelt boka gästparkering i garaget.

Kommunikationerna här är otroligt bra och dem når du med bara 1 minuts promenad från bostaden. Tunnelbanans röda linje går var och varannan minut då Liljeholmen är sista stationen innan tunnelbanan grenar sig och tar dig till city på 10 min. Tvärbanan tar dig direkt till Solna (Mall of Scandinavia), Alvik, Globen eller Sickla utan byte. Det finns även en bussterminal som ger dig ytterligare möjlighet att smidigt ta dig runt. Har du bil tar du hiss direkt från lägenheten ned till garaget och är ute på E4:an inom ett par minuter. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje. Längtar man till skärgården kan man till exempel ta en direktbuss från Liljeholmen till Trosa. Vill du äta gott kan du gå över till Liljeholmskajen på bara ett par minuter eller ta en 10 minuters promenad över Liljeholmsbron till trendiga Hornstulls alla restauranger. Från Liljeholmen går även Flygbussarna som smidigt tar dig till Arlanda.

Precis nedanför Liljeholmstorget finner ni den populära Trekantsparken som ligger alldeles intill en sjö (Trekanten). Parken erbjuder utegym, boule, ett populärt och mysigt utecafé samt strandbad i sjön (skridskoåkning vintertid). Vill du bada i Mälaren är det endast några minuter ner till badet vid badbryggorna Liljeholmskajen eller mysiga Tantolunden över bron. Har du barn kommer de att älska "Fruktparken" som är en lekplats som ligger i parken och består av olika frukter. I närheten finner du smultronställen som bl.a. Markus Aujalay's klassiska café Winterviken, där du även kan lägga dig och sola på klipporna efter ett dopp i havet, eller Vintervikens trädgård som ligger alldeles intill med sin praktfulla trädgård och kravmärkta mat. Vidare har även mysiga café Rosteriet öppnat. Flerfaldigt prisbelönta Liljeholmstorgets Galleria bjuder på en av Stockholms bästa och finaste matbutiker i ICA Kvantum. Sedan har du ytterligare tre matbutiker alldeles runt knuten, det är Willys i gallerian samt Lidl och Coop på torget. Utöver matbutiker finner du en stor variation av butiker i gallerian.

Varmt välkommen på visning!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3.5 Rum

BOAREA:

98 kvm

Avgift:

3 567 kr

Visning:

Måndag 19/4 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(60 153 kr/kvm) 5 895 000 kr

Aktuellt bud:

5 895 000 kr (60 153 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Måndag 19/4 Kl. 17:00-17:30 Boka online Spara i kalender

    Anmälan krävs! Klicka på "BOKA ONLINE" och välj din ankomsttid. Varmt välkommen!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Liljeholmstorget 18, 1tr Liljeholmen

HitCounter