Oxenstiernsgatan 35, 5tr

Östermalm / Stockholm kommun
7 770 000 kr
  • 3 Rum
  • 81 kvm

Högt upp med solsäker balkong hittar ni denna väldisponerade lägenhet i välskött förening!

Högt upp med solsäker balkong hittar ni denna väldisponerade lägenhet i välskött förening! Här bor ni i ett högt och ljust läge in mot den lugna gården. Löpande genom bostaden bjuds det på ljusa ytskikt, vackert golv och stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus.

Väldisponerad bostad som innefattar en välkomnande entré med bra avhängningsyta. Bostadens tre rum hittar ni i fil mot gården. Två lättmöblerade sovrum med härliga ljusflöden från de rejäla fönsterpartierna. Kök och vardagsrum ligger i social öppenhet till varandra och önskar ni en avskildhet så går det lätt att skjuta igen dörren mellan rummen. Köket är fullt utrustat med allt vad ni kan tänkas behöva och bjuder utöver det på bra arbetsytor på bänkskiva i marmor. I vardagsrummet finns en snygg platsbyggd bokhylla. Här har ni plats för soffgrupp, större matgrupp samt annat möblemang om man så önskar. Från vardagsrummet når ni även bostadens fantastiska balkong och här skiner solen från lunch till sen eftermiddag. Två helkaklade badrum med dusch, WC och handfat.

Här bor ni på bästa läge med direkt närhet till skolor, förskolor, Gustav Adolfsparken med fin parklek samt hunddagis och hundrastning på Gärdet. Utanför dörren erbjuds ett flertal busslinjer samt Stockholms trevligaste promenadstråk utmed Gärdet och vidare längs Djurgårdsbrunnskanalen. Ett stenkast bort har ni Karlaplan med shopping samt Fältöversten med allt som kan önskas i form av butiker och bekvämligheter. På några minuters promenad når ni Strandvägen där ni kan njuta av härliga restauranger, historiska miljöer och exklusiva butiker.

Välkommen hem!

Jenzine Nordberg - Mäklare Vasastan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81 kvm

Avgift:

4 388 kr

Slutbud:

7 770 000 kr (95 926 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter