Armégatan 22, 2tr

Armégatan 22, 2tr

Solna Huvudsta / Solna kommun
1 975 000 kr
  • 1 Rum
  • 25 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 1:a med sovalkov och genomgående fint skick.

Varmt välkomna till denna yteffektiva 1:a med praktisk sovalkov och perfekt belägen i gränslandet mitt mellan Kungsholmen, Vasastan och Solna. Precis intill mycket vackra promenadstråk vid Mälaren och Pampas Marina. Med endast en kort promenad är du i Vasastan som erbjuder allt du önskar av shopping, caféer och trevliga restauranger eller mitt på Kungsholmen med Fridhemsplans stora utbud av service. Solna centrum ligger intill och där finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. Precis utanför porten finns en välsorterad ICA, med T-bana är du inne i Stockholms city inom ca 7 minuter och här delar sig linjen, det finns också flertalet bussar som trafikerar längs gatan utanför. Kör du bil tar det inte mer än några minuter att köra över till Kungsholmen, Vasastan
Här bor du lugnt och skönt på våning 2 med fönster i tyst och ostört läge. Ett genomgående fint skick med inbyggd förvaring och ljusa fräscha ytskikt. Lägenheten har en bra disponering med ett välplanerat rum som rymmer bred säng, soffa och andra trivselmöbler. Helkaklat badrum i ljusa färger med duschdel och förberett för tvättmaskin. Funktionellt kök med förvaring bakom vita luckor, arbetsbänk i trä och vitt kakel. Utrustat med spis, ugn, fläkt, integrerade kyl/frys och diskho. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välskött hus som byggdes 1962-64. Föreningen är väldigt bra med 746 bostadsrätter, endast 2 491 kr per kvm i lån och de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, gemensam tvättstuga, cykel- & barnvagnsförråd, lokal att låna, återvinningsrum, 54 lokaler samt trevlig gemensam trädgård.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Pampas Marina är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad med kort gångavstånd till Mälaren, en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, service, shopping och träningscenter så som Fit 24, Puls och träning samt drivkraft och Mulbach. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Huvudsta 4H-gård, Hufvudsta ridskola och Huvudstabadet.

Välkomna på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

25 kvm

Avgift:

1 548 kr

Pris:

(79 000 kr/kvm) 1 975 000 kr

Aktuellt bud:

2 220 000 kr (88 800 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Armégatan 22, 2tr Solna Huvudsta

HitCounter