Tallgatan 7A, 2tr

Er väntan är över, välkomna att längta hem!

Såld Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

- Avgiftssänkning med 5% från 1 maj 2021
- Låg avgift
- Balkong med kvällssol
- Förråd ingår
- Välskött förening
- 3-4 minuter från kommunikationer, restauranger och service
- Genomgående fint skick
- Mysig innergård med grillplats och pallkragar för odling

Varmt välkommen till denna stilrena 3,5:a med perfekt planlösning samt i förening med bra ekonomi. Här erbjuds det absolut bästa med generös takhöjd, djupa fönsternischer samt vackert bevarade 40-tals detaljer. Helt enkelt ett boende att trivas i!

Det stilmedvetna köket med härligt solljus morgon samt förmiddag har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning. Här har man matplats intill fönstret med plats för 4-6 personer kring bordet. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även lägenhetens mysiga balkong mot den grönskande och trevliga innergården! Två och ett halvt sovrum med gott om plats för de större sängarna samt med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har väl tilltagna rum med flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring.

Helkaklat badrum med tvättmaskin. Cykelförråd samt barnvagnsrum finns i byggnaden. Solig innegård med grillplats för sommarfesten.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, flertalet populära restauranger och utmärkta kommunikationer. Gångavstånd till Sundbybergs Centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service. För den som vill ta shoppingen till en högre nivå nås Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Solna Centrum från Sundbyberg.

Kommunikationer:
Med pendeltåg, tunnelbana, buss och även Tvärbana tar du dig enkelt från Sundbyberg och vidare in mot Odenplan (5 min) och Stockholms city (8min) eller närliggande orter som Bromma och Solna. För långpendlaren stannar även fjärrtåg i Sundbyberg Station (Västerås & Göteborg) samt Flygbussar som stannar i Sundbybergs busstation.

Matvarubutiker:
På gångavstånd finner ni Hemköp, Willys, Coop, Ica och Lidl.

Motion & Hälsa:
Här finner du ett sannerligen rikt utbud av olika gymkedjor: SATS Tuletorget, , Fitness24seven, Friskis & Svettis, Nordic Wellness m.fl.. För den som vill ut och njuta av naturen så ligger de mycket populära motionsslingorna runt Råsta- och Lötsjön med fantastiskt utegym samt Ursviks motionsområde med skidspår vintertid. Längs Bällstaån finns även ett promenadstråk som tar dig förbi Huvudsta ridhus, Karlbergs slott och vidare in till stan.
Förskola/skola
I området finns flertalet förskolor, bl a Ekorrens förskola mitt emot huset.

Slutpris 4 600 000 kr
Pris / kvm 60 526 kr
Boarea 76 kvm
Antal rum 3,5 rum
Avgift 3 225 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här