Hagalundsgatan 22

Solna Hagalund / Solna kommun
2 630 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett nytt drömboende!

På uppdrag av Brf Hagalunden säljs nu denna trivsamma 2:a. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel och skapa ett eget drömboende. Lägenheten är belägen på vån 3 med balkong som erbjuder en trevlig utsikt. Här bor ni i ett centralt läge med närhet till Solna C och Mall of Scandinavia med utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Lägenheten är nyligen stambytt med ett renoverat badrum med möjlighet till snabb inflyttning för den som önskar.

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 580: -/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 127 kr

Slutbud:

2 630 000 kr (44 576 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter