Reimersholmsgatan 49

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 71.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fint renoverad trea med inglasad balkong och vattenutsikt!

Välkommen till denna välplanerade trea som successivt totalrenoverats under senaste åren med inglasad balkong belägen på lugna och natursköna Reimersholme! Här har du chans till ö-liv innanför tullarna med badbryggan utanför fastigheten. Föreningen erbjuder lantlig charm med höns och örtagård, festlokal, bastu, gästlägenhet och en fantastisk takterrass med milsvid utsikt! Allt är mycket välskött och bra underhållet. Stor och stabil förening med god ekonomi!

Bostaden är väldisponerad med ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, ett stilfullt kök, två välplanerade sovrum, en välkomnande hall samt ett helkaklat badrum med dusch. Från samtliga av lägenhetens fönster inklusive balkongen har man fantastisk utsikt mot Liljeholmsvikens vatten som ger en lugn och rofylld känsla i bostaden. Balkongen är extraisolerad och har ljusa ytskikt i pärlspont, dessutom är infravärme installerad som gör balkongen till ett trevligt extrarum. Välplanerade ytor och gott om förvaring i fyra platsbyggda garderober gör bostaden exemplarisk för såväl paret som familjen. Här bor man bekvämt med livsmedelsbutik (öppen dagligen 9-21) i kvarteret, en rymlig hiss samt bastu, takterrass och aktivitetsrum som finns i föreningen.

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddleboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid- och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden.

Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar du den nybyggda gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer och restauranger. Pärlor i området som inte får missas är Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med bussar från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder samt Fridhemsplan och Stockholms City. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

71.5 kvm

Avgift:

4 612 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Reimersholmsgatan 49 Södermalm

HitCounter