Follingbogatan 8

Bromma Beckomberga / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 56 kvm
Anmäl intresse

Vacker 2:a med högt i tak, låg avgift och stor balkong i fritt västläge!

Underbar 2:a belägen i vackra Beckomberga Sjukhus med bevarad 30-tals charm. Lägenheten har genomgående hög standard med påkostade materialval, takhöjd utöver det vanliga och höga fönsterpartier med djupa nischer, i fritt insynsskyddat läge.

Ljus hall med inbyggd garderobsvägg, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett stort sovrum med fönster i fritt läge och gott om plats för dubbelsäng. Intill sovrummet finns en mycket stor klädkammare som i dagsläget nyttjas som ett extra sovrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar sociala ytor för soffgrupp, matbord m.m. Modernt kök med alla bekvämligheter som kan önskas. Här når vi den rymliga balkongen som med sitt fria västläge erbjuder många soliga timmar att avnjuta.

Den vackra Klockhusparken ligger alldeles utanför porten. Här finns bl.a. planteringar, sittgrupper och kolonilotter. En perfekt plats för att umgås med nära och kära. Föreningen äger marken!

Fastigheten förvärvades av Riksbyggen som bevarade den vackra byggnaden och uppförde 89 unika och mycket påkostade lägenheter. Föreningen har satsat på ett unikt boende som särskiljer sig från andra bostäder i området.

Beckomberga är ett område som består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter, radhus och villor. Det som särskiljer detta område från andra nyproduktionsområden är att man bevarat grönska för att skapa ett barnvänligt och vackert bostadsområde. Två välsorterade mataffärer på gångavstånd och gym i grannhuset. På gångavstånd finns även Bistro Bromma och ett flertal populära skolor och förskolor.

Kommunikationerna är mycket goda. Buss 117 tar dig till Brommaplan och grön linje på ca 10 min, alternativt Spånga station och pendeltåg på ca 14 min. Buss 113 tar dig till Sundbyberg och blå linje på ca 12 min.

Varmt välkomna på visning!

Isak Oddsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 051 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson

Isak Oddsson

0708-22 70 98


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Follingbogatan 8 Bromma Beckomberga

HitCounter