Stamgatan 34

Älvsjö/Gamla Östberga / Stockholm kommun
1 920 000 kr
  • 2 Rum
  • 48 kvm

Ljus och rymlig 2:a med stilrena materialval!

En tvåa med det bästa läget på populära Stamgatan! Denna bostad erbjuder inte bara ett rikligt ljusinsläpp och en härlig vy utan även en väl genomtänkt planlösning med smarta lösningar. En ordentlig tvåa med ett mycket fräscht och väl omhändertaget kök med bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Rejält sovrum med stort utrymme för garderober, skrivbord etc. I bostaden finner ni även ett rymligt, otroligt fräscht och stambytt badrum. Från hallen når man väl tilltagen klädkammare. Generöst vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter samt plats för ett matbord om så önskas.

KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger några minuters gångavstånd från bostaden. Det finns även nattbussar, vänligen besök http://www.sl.se för mer detaljerad information. Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, Söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min.

OMRÅDET:
Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. Tar man en kortare promenad bort till Årstafältet finner man bl.a driving range och ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Östberga har även öppnat ett kulturhus där ni finner ett fräscht och nytt bibliotek. Det finns flera lokaler där organisationer och föreningar kommer att ordna olika aktiviteter. I Östberga kulturhus finns även öppen förskola och fritidsgård (https://biblioteket.stockholm.se/bibliotek/ostberga-bibliotek).
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Stamparken är som en trivsam oas precis intill lägenheten med isbana på vintern, tennisbana, volleybollplan och lekplats. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2, Gamla Östberga bageri. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

Gamla Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Både Östberga och Årsta komma att få en tunnelbanestation.
Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka. Läs gärna mer på Stockholms stad hemsida.

Gustaf Engström - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

48 kvm

Avgift:

3 511 kr

Slutbud:

1 920 000 kr (40 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Gustaf Engström

Gustaf Engström

0790-79 66 38


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter