Björnsonsgatan 140

Björnsonsgatan 140

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Stilfull tvåa på 5,5 tr med en magisk interiör och grym balkong i s/v!

Välkommen till en helt underbar tvåa med allt man kan önska och lite till. Alla ytskikt renoverades 2020 och den otroligt vackra fiskbensparketten som pryder golvet i vardagsrummet slipades och hårdvaxoljades. Resterande golvytor pryds av en nylagd trestavsparkett. Köket är lyckligtvis kvar i sitt originalutförande. Här har ägaren låtit modernisera i form av nya vitvaror, nya bänkskivor samt nytt kakel ovan arbetsytor. Alla väggar förutom sovrum är målade i en "greige" kulör som bryter av fint till det vita nymålade innertaken. Sovrummet är målat i en grön/grå ton som skapar en mysig och lugn känsla till rummet.

Redan från hallen då man öppnar ytterdörren så möts man av den fantastiska vy som det generösa vardagsrumsfönstret bjuder på. En vacker tall stoltserar och ger rummet en fin prägel och om våren/ sommaren så ger en rejäl björk en magisk grönska. Hallen ger plats för skohylla och en vacker hatthylla i original finns för avhängning. Den inre hallen kan inredas som arbetsplats, perfekt i dessa tider, alternativ med en rejäl bokhylla eller förvaring beroende på behov.

Vardagsrummet är väl tilltaget och ger bra med plats för ett större matbord, soffa och tv möbel samt fåtölj. Det rejäla fönsterpartiet är helt utan insyn och erbjuder en fri vy och ger ett härligt ljus till rummet.
Härifrån når man den magiska balkongen som tack vare sin placering- inskjuten i fastigheten- blir mer som ett uterum som kan nyttjas stora delar av året. Här ligger en trätrall för ombonad känsla och balkongen kan möbleras på många tänkbara vis tack vare sin tilltagna storlek om ca 7 kvm. Balkongen vetter i syd/väst läge.

Sovrummet är harmoniskt med gott om yta för en dubbelsäng samt byrå för klädförvaring. Här finns även en rejäl garderob för kläder och dylikt.

Köket är i original från 50-talet med en uppdatering från renoveringen 2020. Här finns otroligt gott om förvaring tack vare de platsbyggda, snedställda, överskåpen som når ända upp till taket. Bra arbetsytor och en trivsam mindre matplats för ca 2-3 personer.

Kök och hall sammanbinds via en korridor med hela 6 st garderober i originalutförande plus överskåp. Detta nyttjas per idag för klädförvaring, städskåp, linneskåp osv.

Helkaklat badrum med wc, handfat, nytt överskåp med belysning, dusch samt tvättmaskin.

Vidare har man två rejäla förråd i samma hus samt en fantastisk tvättstuga och cykelförråd. På föreningens mark finns även två miljöstugor.

Mycket populär förening med alla stora renoveringar gjorda, låga avgifter, mycket god ekonomi samt ett stort antal hyresrätter kvar som framtida tillgångar. Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik.

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 000 kr

Visning:

Söndag 25/4 Kl. 12:00-12:45Måndag 26/4 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(42 982 kr/kvm) 2 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Björnsonsgatan 140 Bromma Blackeberg

HitCounter