Ätravägen 22A

Ätravägen 22A

Skarpnäck Bagarmossen / Stockholm kommun
2 100 000 kr
  • 1 Rum
  • 32 kvm
Anmäl intresse

Modern och yteffektiv enrummare!

Accepterat pris!

Modern känsla i denna fantastiska etta med uteplats, allt i högsta kvalité. Lägenheten är nyproducerad och allt är i nyskick. Det är ljust och luftigt då det är högt till tak och här finns ett stort fönster från nästan vägg till vägg. Alla bekvämligheter man kan tänka sig och behöva för ett perfekt boende finns här.

Köket är välplanerat och fullt utrustat med precis allt man behöver. Rummet är ljust och luftigt. Det är lätt att möblera och här får matplats, soffa och plats för dubbelsäng. Kvadratmetrarna är välplanerade och maximalt utnyttjade. Badrummet är sobert med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Område
Du kan promenera både till Kärrtorps eller Bagarmossens centrum då de bägge är belägna cirka 700 meter bort. Här finns matbutik, apotek, bibliotek, frisör och diverse caféer och restauranger. Härifrån går även tunnelbanans gröna linje.

Kommunikationer
Gröna linjen går till både Kärrtorp och Bagarmossens tunnelbanestationer. Restiden till Södermalm är ungefär 12 minuter och till T-centralen tar det 20 minuter. I området har du även buss 161 som tar dig till Älvsjö pendeltågsstation.

Närområdet
För den kulturintresserade finns både Turteatern och populära biograf Reflexen. Gillar du att vara ute i naturen ligger Nytorps gärde alldeles runt knuten med utomhusbad och stora gräsytor som inbjuder till brännbollspel och picknick. I närheten finns också Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportiga och vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm.

Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud av restauranger och butiker alldeles i närheten och på bekvämt avstånd ligger även och Ringens köpcentrum på Södermalm för den som vill ha allt på ett ställe. Fler restauranger och ett otaligt med roliga aktiviteter erbjuds vid Tolv Stockholm i Tele2 Arena. Här kan du utmana vänner och familj på äventyrsgolf, karaoke eller bowling, bara för att ta några exempel. För den idrotts- och evenemangsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd.

Varmt välkommen på visning.

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

32 kvm

Avgift:

2 350 kr

Visning:

Torsdag 22/4 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(65 625 kr/kvm) 2 100 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ronja Lenander

Ronja Lenander

0790-75 46 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ätravägen 22A Skarpnäck Bagarmossen

HitCounter