Logdansvägen 44

Sundbyberg/Ör / Sundbyberg kommun
2 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 67.4 kvm

2:a med balkong i Söderläge!

Nu har ni chansen att köpa en renoverad 2:a med inglasad balkong i söderläge! Ni välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för förvaring om så önskas. Direkt åt höger nås bostaden WC som är stambytt 2021. Bostadens kök går i neutralt vitt med gott om förvaring i både under- och överskåp. Från köket nås bostadens badrum som också är stambytt 2021. Badrummet är helkaklat och erbjuder duschhörna med takdusch, golvvärme samt rymlig kommod. Vidare finner ni bostadens balkong, här kan ni njuta av många timmar i solen.

Från köket nås sovrummet som enkelt rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord och övrigt möblemang. Vardagsrummet erbjuder god plats för soffgrupp med tv- bord och övrigt möblemang. Golvet är original och är nyslipat 2021. Alla ytskikt och golv är renoverade 2021.

Ör är ett mycket lugnt och trevligt område. Ett stenkast från bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess fina omgivningar och omtyckta leder. Mall of Scandinavia, Skandinavens största köpcentrum nås med en kort promenad från bostaden. Utanför bostaden nås buss 506 som b.la går till Karolinska universitetssjukhus via Sundbyberg centrum. På gångavstånd åt andra hållet når ni Sundbybergs Centrum med ett brett utbud av restauranger, affärer, butiker, barer och apotek mm. Inom räckhåll från bostaden finns även stora Coop och Hornbach. För den som gillar friluftsliv finns populära Igelbäckens naturreservat som erbjuder både motionsslingor och fantastisk omgivning. Räcker inte det för den aktive finns ytterligare möjligheter till motion och frisk luft genom utegym, cykel spår och en fotbollsplan. För pendlaren är det enkelt att ta sig ut på E18 och E4. Med ca 7 minuters gång åt ena hållet från bostaden ligger Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och t-bana som tar er till Stockholms central på 13 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

67.4 kvm

Avgift:

3 263 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (36 350 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter