Kampementsgatan 20, 3 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
6 800 000 kr
  • 3 Rum
  • 84 kvm

Ljus lägenhet med balkong!

Välkommen till denna trevliga lägenhet med stora fönsterpartier skapar ett ljusflöde som följer genom hela lägenheten. I övrigt präglas lägenheten av vackra originaldetaljer med möjlighet att skapa ditt egna drömboende.

Redan i den välkomnande hallen slås man av det fantastiska ljusflödet. Här erbjuds gott om förvaring i form av flertalet originalgarderober. Vidare in i köket finns även här gott om förvaring, mycket bra med arbetsyta och intill fönstret erbjuds plats för stort matbord som rymmer ett gott sällskap. Från köket nås den fantastiska balkongen som är inglasad med eftermiddags och kvällssol. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är stort och luftigt med ett vackert originalgolv. Här finns plats för soffgrupp och annat möblemang. Bostadens sovrum är båda rymliga med härligt ljusinsläpp och plats för säng, skrivbord och valfri trivselinredning. Det ena sovrummet har tre originalgarderober och ett skrivbord intill fönstret. Lägenheten besitter ett badrum utrustat med dusch, handfat med samt WC och en gäst-wc. I en passage utanför badrummet finns en tvättmaskin. Välskött bostadsrättsförening med garage, parkeringsplatser, cykelförråd, motionsrum, barnvagnsrum, återvinningsrum och övernattningslokal som går att hyra för 200 kr och tvättstuga med torkrum. I avgiften inkluderas idag TV via Com Hem, digitalt basutbud och bredband i hastigheten 1000 Mbit/s (både in och ut) från Stockholms stadsnät.

Den nuvarande ägaren disponerar ett källarförråd.

Kampementsgatan ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till grönområden på Gärdesfälten, Kampementsbadet, Karlaplan och har utmärkta kommunikationer. Bekvämt promenadavstånd till Fältöverstens rika utbud av butiker och de centralaste delarna av stan. I närheten av huset finns bland annat apotek, pizzeria, sushi och två mataffärer. Ett stenkast till T-bana Gärdet och buss nr 1 på Värtavägen. På Valhallavägen når du T-bana Karlaplan, buss 4 och 72.

Kampementsbacken är ett speciellt område på Gärdet med hus som uppfördes i början av 60-talet. 1960 ordnades en tävling om bostadsbebyggelse på Kampementsgatan. Den finländske arkitekten Alvar Aalto vann med ett förslag på hustyp - två kopplade punkthus - som han tidigare provat på femtiotalets stora bostadsutställning i Berlin. De fem husens gruppering skulle åstadkomma en tydlig silhuett på Kampementsbackens höjd. Arkitekt Lars Bryde fick sedan i uppdrag att rita husen, som stod färdiga 1963.

Varmt välkommen på visning!

Sara Wiksell - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

84 kvm

Avgift:

3 528 kr

Slutbud:

6 800 000 kr (80 952 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter