Skeppargatan 83, 1tr

Nedre Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
4 110 000 kr
  • 2 Rum
  • 41.5 kvm

Renoveringschans med stor potential!

Med bästa läge på nedre Gärdet, endast ett stenkast från Tessinparken och Karlaplan, ligger detta populära funkishus.

Här finns chans att skapa det perfekta boendet med möjlighet att själv påverka interiören. Lägenheten har en bra hall med plats för avhängning. Ljust och rymligt allrum med plats för både soffa och matbord samt all annan önskvärd trivselinredning. I sovrummet ryms det en dubbelsäng och härifrån nås den härliga balkongen i västerläge. Stambytt kök med gott om plats för både förvarings- samt arbetsytor. Stambytt badrum med badkar. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Perfekt läge invid Tessinparken med närhet både till Gärdets samt Djurgårdens gröna ytor. På andra sidan av Valhallavägen ligger Fältöversten med matbutiker, flertalet affärer, restauranger, apotek och systembolag. Gångavstånd till Karlaplans T-bana samt Stadions T-bana och flertalet bussar ut till hela Stockholm. Promenerar du Skeppargatan ned når du på några minuter Strandvägen samt Stureplan.

Brf Mässen äger flera fastigheter i området, föreningen har flera fina innergårdar, pingisrum samt boulebana. Föreningen är en av de största i Stockholm, känd som stabil med bra ekonomi. Fastigheterna är q-märkta (snäppet under K-märkning). Området är känt för att vara lugnt, samtidigt som det endast är ett stenkast bort till uteliv och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Malin Sjöblom - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41.5 kvm

Avgift:

2 172 kr

Slutbud:

4 110 000 kr (99 036 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter