Vintervägen 17, 3 tr

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
3 000 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 37 kvm

- Attraktiv adress
- 1a som är omgjord till en 2a
- Bostaden totalrenoverades (ej badrum) 2020/2021
- Kommunikationer inom promenadavstånd.
- Smakfullt renoverat kök med smarta detaljer
- Välskött förening
- Stort utbud av restauranger, affärer och service

I hjärtat av Gamla Råsunda, i Solnas äldsta kvarter ligger denna magiska 1a som är omgjord till en 2a i absoluta toppskick. En bostad med unik karaktär från 1938! Denna bostad erbjuder en generös takhöjd och stora fönsterpartier som skapar en härlig atmosfär och rymd, här trivs man! Köket är stilmedvetet och praktiskt. De utmärkta arbetsytorna gör matlagningen till ett rent nöje och köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och modern köksutrustning. Det charmiga badrummet nås ifrån hallen. Stort och socialt vardagsrum med plats för rejäl vardagsrumsmöblering och gott om plats för familj och vänner att umgås.

Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och riktigt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. För Er som söker större utmaning så erbjuder Ursviks motionsområde bra terräng- och skidspår. Det charmiga stråket, Råsundavägen och Filmstaden erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, småbutiker samt matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I det absoluta närområdet till lägenheten finns bl.a. caféer, restauranger, matbutik och gym.

Shoppingsintresserade kan med några få minuters promenad nå Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga. Till Solna centrum tar det endast ca 5 minuter att gå med stort utbud av butiker och service. Den som är fotbollsintresserad går till Friends Arena på några minuter.

Varmt välkomna på visning!

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

2 302 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (81 081 kr/kvm)

Bilder

Visa på karta
HitCounter