Fogdevreten 8, högst upp!

Solna / Karolinska / Solna kommun
2 450 000 kr
  • 1 Rum
  • 34 kvm

Granne med Vasastan - Högst upp - Renoverat badrum!

Välkommen till denna ytterst yteffektiva 1:a som är belägen i ett expansivt och eftertraktat läge med Vasastan som granne. Lägenheten ligger högst upp i fastigheten med utsikt över trivsamma omgivningar. Genomgående diskreta och stilrena ytskikt. Samtliga ytor och kvadratmetrar utnyttjas optimalt. Vardagsrummet disposition möjliggör flera goda inredningsmöjligheter samt ett kök som erbjuder köksluckor med utmärkt förvaring samt fräscha vitvaror. Rikligt med ljusinsläpp ifrån vältilltaget fönsterparti. Nyrenoverat badrum som totalrenoverades 2020. Rymlig hall utrustad med flertalet garderober.

- Högst upp i huset med magisk utsikt
- Nyrenoverat badrum
- Nymålad genomgående
- Stabil brf som sålt en del av marken till Veidekke och där nästa köpare och lägenehetsinnehavare kan få ekonomisk ersättning!
- Utmärkt läge - mellan Hagastaden/Vasastan och Solna
- Tunnelbana, pendeltåg, flygbussar och bussar inom räckhåll
- Gym, bastu och trevlig uteplats
- Till boendet hör ett källarförråd.
- Loftgång som nyttjas som balkong av lägenhetsinnehavare

Brf med mycket god ekonomi. Föreningen har sålt av mark till Veidekke. För mer information: https://tomteboda1.se/markförsäljning.html

På Fogdevreten bor man i ett attraktivt och expanderande område mellan Vasastan och Solna. En kort promenad till Vasastan och populära Hagastaden med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Här finns även den populära restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar Er in till S:t Eriksplan där Ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer och pendeltåg från Stockholm Odenplan. Flygbussen går smidigt från Thorax-Aulan.
Ca år 2025 kommer den nya tunnelbanelinjen mellan Odenplan och Barkabystaden ha en tunnelbaneuppgång ca 600 m från bostaden.

Varmt välkomna på visning!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 149 kr

Visning:

Måndag 19/4 Kl. 17:15-17:45

Slutbud:

2 450 000 kr (72 059 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter