Vattenledningsvägen 47

Vattenledningsvägen 47

Midsommarkransen / Stockholm kommun
2 150 000 kr
  • 1 Rum
  • 37 kvm
Anmäl intresse

Underbar 30-talsetta i hjärtat av Midsommarkransen!

Möjlig tvåa! I hjärtat av Midsommarkransen med charmig 30-talskaraktär! Välkommen till Vattenledningsvägen 47 och denna perfekt planerade etta. Möjlighet att göra till mini-tvåa med kök i öppen planlösning i allrummet! Här bor ni i hjärtat av Kransen, med direkt närhet till service, kommunikationer, välrennomerade restauranger och underbara naturområden. Bara inom promenadavstånd finner ni de gemytliga restaurangerna i Midsommarkransen, pulsen i Telefonplan såväl som vattnet nere vid Vinterviken.

- 37 välplanerade kvadratmeter med härligt ljusinsläpp. Möjlighet att göra till mini-tvåa.
- Stort, lättmöblerat allrum med gott om plats för soffa, skrivbord och säng.
- Läckert golv i originalparkett genomgående i allrummet och större delen av hallen.
- 30-talet lyser igenom med flertalet originaldetaljer samt djupa fönsternischer.
- Gott om förvaring med rymliga garderober och vindsförråd som hör till lägenheten.
- Stambytt badrum med golvvärme. Utrustat med lyxigt badkar, nyare WC samt handfat med underskåp och väggfast spegel.
- Gemensam innergård perfekt för bjudningar och häng. På sommaren är innergården väldigt lummig och här finns loungemöbler, stolar och bord.
- Direkt närhet till Midsommarkransens tunnelbana för vidare färd in mot city.

*Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 3 st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

Bostadsrättsföreningen Åkervindan är en trevlig och stabil förening där man äger fastigheten sedan 2005. Föreningen innefattar 15 st lägenheter samt två lokaler och alla återfinns på Vattenledningsvägen 47. Iom att det är 15 lägenheter önskar föreningen att de boende engagerar sig i föreningens styrelsearbete/suppleantroll. Huset är i gott skick och man har flera större renoveringar i ryggen så som stambyte på 90-talet, fönsterrenovering, uppdatering av tvättstuga 2013, renovering av entré och trapphus 2015 och nu senast upprustning av gård under 2019 med nya utemöbler och loungeset för socialt umgänge. Tack vare dubbla ingångar når man enkelt den stora och lummiga innergården i söderläge med grillmöjligheter och pallkragar för odling. Den insynsskyddade innergården är en fantastisk oas med bland annat syrénbuskar, träd och härliga gräsytor. I föreningen finns förutom tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp även gemensamt cykelförråd, gemensamt trädgårdsförråd och vindsförråd. Två gånger per år anordnar föreningen gemensam vår- respektive höststädning av innergård och gemensamma utrymmen. På omkringliggande gator råder boendeparkering.

Här bor man på lugn gata med ett mycket centralt läge mitt i populära Midsommarkransen ca 2-3 minuter från tunnelbanan. Från bostaden har man promenadavstånd till mysiga och upprustade Svandammsparken för lek och picknick, Julikullen, Midsommarkransens centrum med matbutiker så som Coop och ICA, flertalet restauranger så som populära Svenska sushi- respektive hamburgerköket, caféer med mera. På Vattenledningsvägen ligger även områdets mest välbesökta pizzeria: Tellus pizza med stort utbud och populära Scandwich som även anordnar quizkvällar. I området finns anrika biograf Tellus och mysiga inredningsbutiken 2 little spoons är belägen på andra sidan gatan från lägenheten. Kommunikationerna i området är goda med bland annat flera bussar och tunnelbanans röda linje från centrum dit du promenerar på bara någon minut. Buss nr 147 tar dig bland annat till Liljeholmen och vidare finns även buss nr 161 till Gröndal. I området finns bland annat gym utmed närliggande Tellusborgsvägen på några minuters avstånd samt SATS invid Telefonplan. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för joggingturer eller långpromenader längs med Mälarens vatten.

Missa inte denna - Varmt välkommen på visning!

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

3 668 kr

Visning:

Söndag 18/4 Kl. 12:45-13:15

Pris:

(58 108 kr/kvm) 2 150 000 kr

Aktuellt bud:

2 310 000 kr (62 432 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ronja Lenander

Ronja Lenander

0790-75 46 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vattenledningsvägen 47 Midsommarkransen

HitCounter