Kungssätravägen 60

Sätra / Stockholm kommun
3 200 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

- Högt upp i huset med balkong
- Fönster i två väderstreck
- Stilrent kök med rostfria vitvaror
- Massor av förvaring i garderober & Klädkammare
- Helkaklat badrum med dusch
- Helt privat bostad utan någon insyn
- Stora sovrum med plats för dubbelsäng
- Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier
- Bredband och Tv-paket ingår i avgiften
- Förening med bra ekonomi
- Två min till t-bana & matbutik i centrum
- Endast 17 min till City med T-bana
- Nära shopping & restauranger
- Nära natur och promenadstråk

3:a högt upp i huset med balkong och bra solläge. Här kan du njuta av solen hela dagen från morgonen till solnedgång. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, här finns plats för tv-möbel, soffgrupp och skrivbordsplats. Härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i insynsskyddad läge. Stilrent kök med vitvaror i rostfritt utförande samt maskinpark som fullhöjds kyl och frys och diskmaskin. Matplats för 4-8 personer. Lägenheten erbjuder två ljusa sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober samt förråd. Helkaklat badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin med torktumlar funktion. Möjlighet att glasa in balkongen.

Brf Teatern i Sätra bildades 2008 och är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 79 lägenheter. Här får du ett behagligt boende med två tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd. garage och ute P - platser för medlemmarna. Föreningen har en låg skuldsättning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och internet 100/100 Mbit via Telia. Föreningen beslutade att sänka månadsavgiften med 5% från 1 januari 2020 och från den 1 januari 2021 sänktes avgiften ytterligare. Föreningen har även amorterat ner mycket på de gemensamma lånen. Föreningen har en låg belåningsgrad endast 5218kr/kvm Föreningens hus ligger alldeles intill Sätradalsparken.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns dessutom närservice med livsmedelsbutiker som Ica, restauranger, frisörsalonger, gym, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 971 kr

Slutbud:

3 200 000 kr (42 105 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter