Hagalundsgatan 12, vån 9

Solna Hagalund / Solna kommun
3 130 000 kr
  • 3 Rum
  • 67 kvm

Välkommen till denna fräscha 3:a högt upp i huset med ett centralt läge!

Välkommen till denna renoverade 3:a med ett centralt läge nära grönska och kommunikationer. Samtliga ytor är renoverade med påkostade och stilrena ytskikt. Perfekt för Er som söker ett boende där det bara är att flytta in. Rikligt ljusinsläpp ifrån de stora fönsterpartierna skänker ett behagligt ljusinsläpp i hela bostaden med en mysig inglasad balkong högt upp i huset. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer med kyl och frys samt två st väldisponerade sovrum. Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att Ni skall trivas och känna Er som hemma. Ett boende att längta hem till helt enkelt!

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 580: -/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

67 kvm

Avgift:

3 551 kr

Slutbud:

3 130 000 kr (46 716 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter