Kvarnbacksvägen 131

Bromma Riksby / Stockholm kommun
3 075 000 kr
  • 2 Rum
  • 53.5 kvm

Högst upp på gaveln med balkong i sydväst! (Möjlig 3:a!)

Belägen högst upp på gaveln av huset hittar vi denna underbara 2:a med alla rätt. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljus tack vare fönster i tre olika väderstreck och ljusa stilrena materialval. Köket är väldisponerat och har gott om arbetsyta och förvaring bakom vita skåpluckor. Otroligt ljusinsläpp även i köket tack vare två stora fönster. Utrustat med diskmaskin och utrymme för matplats invid fönster. Generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i högt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Rofyllt sovrum med garderober och gott om plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Fräscht helkaklat och stambytt badrum. Rymlig och välkomnande hall med platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Här är det bara att flytta in och trivas direkt! Lägenheten går även att göra om till en 3:a för den som önskar, se alternativ planlösning.

Brf Riksby är en av Brommas allra största och bästa föreningar med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och låga avgifter. Föreningen består av 318 medlemslägenheter och bildades redan på 1940-talet vilket gör att man kan hålla en betydligt lägre nivå på månadsavgiften än i det stora flertalet av föreningarna i Bromma. Lågt belånad då lån/kvm ligger på endast 1773kr!

Kort gångavstånd till Brommaplan med ett bra utbud av butiker, restauranger, bankkontor, frisör, skomakare m.m. Härifrån kan ni ta tunnelbanans gröna linje in mot T-centralen och från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Kista, Arlanda och Mälaröarna. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks och Bromma Flygplats. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana i närheten av huset.

Varmt välkommen!

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53.5 kvm

Avgift:

2 893 kr

Slutbud:

3 075 000 kr (57 477 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter