Elias Lönnrots Väg 17

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 500 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Bevarad 50-tals charm!

Välkomna till denna fina välplanerade 2:a i populära Blackeberg! Här bor du nära natur, kommunikationer och närservice. Lägenheten bjuder på ett stort socialt vardagsrum med dubbla glasdörrar ut mot balkong i soligt sydostläge och ett stort härligt fönster med charmig djup och bred nisch. Lyckligtvis är det charmiga 50-tals köket bevarat och moderniserat med bland annat diskmaskin. Gott om arbetsyta och förvaring bakom ljusgrå köksluckor. Stort sovrum som rymmer dubbelsäng och arbetshörna om så önskas. Hall med praktisk förvaring, rymlig klädkammare och helkaklat stambytt badrum. Hjärtligt välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men varmt välkomna redan nu!

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 058 kr

Slutbud:

2 500 000 kr (42 373 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter