Reimersholmsgatan 32, 2 tr

Södermalm Reimersholme / Stockholm kommun
4 275 000 kr
  • 2 Rum
  • 43.5 kvm

Välplanerad och mycket fin tvåa med möblerbar balkong och vattenutsikt på idylliska Reimersholme!

Välkommen till denna välplanerade och mycket fina tvåa högt upp i fastigheten med möblerbar balkong och vattenutsikt på idylliska Reimersholme! Bostaden är väldisponerad med ett ljust vardagsrum med utgång till en möblerbar balkong, ett stilfullt kök med matplats, ett mysig sovrum med förvaringsmöbler samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Rikligt ljusinsläpp ges i hela lägenheten tack vare dess höga läge i fastigheten i kombination med den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck som ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i en stor garderob i sovrummet. Nu har du chans att förvärva en mycket fin bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar såväl ensamhushållet som paret. Här bor du i en populär och välskött förening som erbjuder många fördelar till sina boende så som cykelrum, hobbyrum, pingisrum, festlokal samt flertalet gästlägenheter. Varför inte låna föreningens roddbåt, ta med en grill och ro över till mysiga Långholmen.

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till sol och bad. Möjligheten till bad är unik och sommartid möts man av boende i badrock som går ner till vattnet för att ta såväl morgondopp som kvällsdopp. I området finns flera kajak- och båtklubbar och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På intilliggande Långholmen hittar man sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid- och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden. I området finns ett flertal daghem/förskolor samt en livsmedelsbutik som är öppen 9-21.

Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar man en mängd småbutiker, caféer och barer. Pärlor som inte ska missas är Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med bussar från Vindragarvägen, med 54:an kommer man bekvämt till city via Fridhemsplan och 66:an slingrar sig tvärs genom hela Södermalm, T-bana Hornstull är några minuters promenad hemifrån och med bil är man snabbt ute på E4. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43.5 kvm

Avgift:

2 558 kr

Slutbud:

4 275 000 kr (98 276 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter