Åbackegatan 5A

Örnsro / Örebro kommun
1 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 82 kvm

Trerummare på markplan med dubbla uteplatser!

Välkommen till en fin och välplanerad lägenhet med stora öppna ytor och dubbla uteplatser. Här möts du av en egen entré till lägenheten som du når från föreningens innergård. I bostaden möts du av ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, stora sociala ytor och en fin kontakt mellan matplats och vardagsrum. Med två uteplatser i varsitt väderstreck kan du njuta av både morgonsol och eftermiddags/kvällssol.

Bostadens alla kvadratmeter utnyttjas maximalt med en rymlig hall som ansluter direkt mot kök, badrum, klädkammare, sovrum och vardagsrum. Från köket möts du av en trevlig matplats med gott om yta för en matgrupp med förslagsvis 6 stolar. Från matplatsen når du både kök, vardagsrum och sovrum nummer två. I lägenheten finns gott om plats för förvaring i både fristående garderober samt en rymlig klädkammare/walk in closet. Till lägenheten hör också ett rymligt vindsförråd. Uteplatsen med trall når du från vardagsrummet som gränsar ut mot gatan. Den andra uteplatsen finner du i anslutning till lägenhetens ytterdörr som gränsar mot föreningens fina innergård där du bland annat hittar en fin grillplats.

Här bor du med nära till det mesta så som fina promenadstråk längs med väståstrand och hagastrand på varsin sida av Svartån. In till Örebro city är det endast en kort promenad på 1,5 kilometer! I Örebro city kan du välja och vraka av det fina aktivitetsutbud som finns centralt i Örebro.

På notar tar vi ansvar för att minska smittspridningen. Därför anpassar vi visningen efter rådande situation, föranmälan krävs. Kom endast på visning om du är helt frisk. Boka in dig på visningen via vår hemsida. Vi ställer inte in, vi ställer om - varmt välkommen!

Andreas Sjösten - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

82 kvm

Avgift:

4 714 kr

Slutbud:

1 900 000 kr (23 171 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Sjösten

Andreas Sjösten

0761-80 24 11


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter