Smedsbacksgatan 7, 8 av 8tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
4 150 000 kr
  • 2 Rum
  • 38 kvm

Milsvid utsikt högt ovan hustaken

Högst upp i huset med fritt läge finner ni denna charmiga gavellägenhet om 38 kvm. Med fönster i två väderstreck och milsvid utsikt över hustaken, Lidingö, Värtahamnen och Stockholms inlopp är detta en lägenhet utöver det vanliga. En halv trappa upp finner du dessutom en solig takterrass med grill och utemöbler.

Lägenheten präglas av klassiska funkisdetaljer med vacker fiskbensparkett och fin kolmårdsmarmor i hallen. Påtaglig rymd och fint ljusinsläpp tack vare det härliga gavelläget och stora fönster i två väderstreck.

Planlösningen är väl genomtänkt och yteffektiv och passar utmärkt för såväl singeln som paret med ett ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter finns i två inbyggda garderober och platsbyggda garderober i hallen. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt ett stilrent kök med all önskvärd utrustning och plats för matbord vid fönstret. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare den öppna planlösningen mot köket. Här ryms den större soffan och arbetshörna för de som önskar.

Brf Falkonetten 1 är en stabil och välskött förening där alla stora renoveringar är gjorda. För medlemmarna finns en gemensam takterrass, tvättstuga, cykelförråd och vindsförråd. Bredband ingår i avgiften och två hissar finns i huset.

Här bor du på en lugn återvändsgata men med nära till allt. Från porten är det bara ca 1 minut till T-bana Gärdet, buss 1 och 54 ca 5 min ifrån. Några hus bort ligger populära ICA Gärdet som har öppet till 23:00, sushi, pizzeria, fik och restauranger. Det är bara en kort promenad till Gärdesängarna med perfekta motionsslingor, Kampementsbadet och småvägar ut till Djurgården. Även gångavstånd till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Karlaplan med köpcentrum Fältöversten. Nära till utegym, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion, SATS och Friskis. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

Varmt välkommen på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 297 kr

Slutbud:

4 150 000 kr (109 211 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter