Oxenstiernas allé 21

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 300 000 kr
  • 2 Rum
  • 39 kvm

Högt upp i huset - perfekt planerad - solig balkong!

SÅLD INNAN VISNING - VISNINGAR INSTÄLLDA!
Välkommen till en toppmodern gavellägenhet med stor balkong i soligt läge! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en stor balkong!
De stora och luftiga sociala ytorna i vardagsrummet och köket med stora fönster gör att man redan vid ingången till lägenheten möts av ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är genomgående ljus med fina ytskikt. Vidare erbjuder detta nyproducerade boende ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, ett modernt utrustat kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och torktumlare!

- Stabil brf med god ekonomi
- Härlig balkong med sol!
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare i bostaden
- Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober
- Modern och fräsch bostad
- Hiss och förråd i huset
- Belägen i Ursvik som är ett växande område
- Goda kommunikationsmöjligheter med buss strax utanför bostaden. Tvärbana som planeras att färdigställas 2022!
- Här får man allt nyproduktion bjuder på med bra förvaringsutrymmen, all maskinell utrustning samt generösa lättmöblerade ytor.

I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, sönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach Systembolaget och Coop.

Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2022

I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

2 507 kr

Visning:

Måndag 19/4 Kl. 13:00-13:30

Slutbud:

2 300 000 kr (58 974 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter