Spindelvägen 10

Adolfsberg / Örebro kommun
4 850 000 kr
  • 6 Rum
  • 120 + 60 kvm

Enplansvilla i populära Adolfsberg!

Nu finns chansen att förvärva denna enplansvilla på populära Spindelvägen i Adolfsberg! Här bor du på en lugn gata, bekvämt på ett plan som enkelt kan anpassas för familjen. Välskött hörntomt och garage i direkt anslutning till huset.

In i bostaden möts man av den rymliga hallen som leder vidare till bostadens alla rum. Till höger når man dom fyra sovrummen samt badrummet som är i bra storlek med wc och dusch. Vardagsrum och kök är båda i bra storlek och har en luftig öppning emellan med braskaminen som en avskiljare. Från vardagsrummet finns även utgång till baksidan och altanen. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, fläkt och stor kyl och frys, den rymliga storleken på köket gör att det enkelt får plats ett större matbord för 6-8 personer. Från köket når man tvättstugan och vidare det femte sovrummet som även smidigt kan användas som allrum eller kontor, som ligger ostört i andra ändan av huset från dom andra sovrummen. Här finns även en groventré, wc och ingång till garaget med plats för en bil. På uppfarten kan två bilar enkelt parkeras.

På framsidan av bostaden kan man njuta av morgon- och förmiddagssolen och på eftermiddagen kan man njuta av kvällssolen på baksidan och altanen.

I Adolfsberg, på Spindelvägen bor du i ett omtyckt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor, Adolfsbergsskolan åk 1-9 och vårdcentral. En kort tur med bilen eller cykeln till mataffärer och även närhet till Marieberg Galleria med stort utbud av butiker och restauranger. I området finns flera lekplatser, fotbollsplan och tennisbana.

Besiktningsprotokoll kommer inom kort.

Varmt välkomna på visning!

Frida Henriksson - Mäklare Örebro

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

120 kvm

BIAREA:

60 kvm

Tomtarea:

665 kvm

Slutbud:

4 850 000 kr (40 417 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 26 944 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter