Tångvägen 40

Telefonplan / Stockholm kommun
3 050 000 kr
  • 3 Rum
  • 58 kvm

- Stilrent kök med full maskinpark
- Helt privat bostad utan någon insyn
- Badrum med badkar med dusch
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Sovrum 2 som kan användas som kontor
- Parkettgolv i rum & Klinker i hall & kök
- Behaglig golvvärme i hallen
- Stambytt kök och badrum
- Låg belåningsgrad! Bra ekonomi i föreningen
- Tvättstuga, cykelförråd & källarförråd
- Mindre än 450 meter till T-bana
- Endast 15 min till city med T-bana
- Nära shopping & restauranger

Välkommen till en perfekt planerad 3:a med balkong utan insyn med bara en kort promenad till det mesta i Telefonplan. Ytskiktsrenoverad i samtliga rum med goda förvaringsmöjligheter samt stort vardagsrum där det finns utrymme för både stor matplats och sällskaps del. Ljust inrett kök med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, inbyggt mikrovågsugn samt massor med köksförvaring och arbetsyta. Helkaklat och stambytt badrum och kök samt stilenliga golv. Lägenheten får bra ljusinsläpp tack vare god funktionell planlösning med rymd och generösa fönsterpartier mot härlig grönska. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fullhöjdsgarderober. Mindre sovrum som kan användas som kontor eller perfekt som barnrum. Rymlig hall med behaglig golvvärme.

Brf Antennen 2 är en stabil förening. Som boende har du tillgång till cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga och källarförråd. I avgiften ingår värme och vatten. Föreningen har tecknat ett gemensamt internet och tv avtal för 249kr/månad. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte i kök och badrum, fönsterrenovering, fasadrenovering, tak och bergvärme m.m. Källarförråd om ca fyra kvm. Föreningen har en stor uteplats som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Uteplatsen är inbäddad i ett lummigt skogsparti på entrésidan av huset.

Här bor du i mysiga kvarter ett par minuter från Telefonplans T-banestation och övrigt restaurang- och serviceutbud. Från Telefonplan tar du dig med tunnelbanans röda linje till Södermalm på ca 6 minuter och Stockholm city på ca 14 minuter. I området finns även bussar som tar dig till exempelvis pendeltågstationen i Älvsjö, tvärbanan i Gröndal och Liljeholmen med anslutning till bussar, tunnelbana och tvärbana. Den bilburne tar sig ut på E4an på bara några minuter. Nära till nya och moderna Ica Supermarket Telefonplan. Ett par minuter bort ligger Västberga Handel med stora Coop Forum, Rusta, Jysk, Apotek och Systembolaget.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

58 kvm

Avgift:

3 514 kr

Slutbud:

3 050 000 kr (52 586 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter