Högalidsgatan 31, 1 tr

Högalidsgatan 31, 1 tr

Södermalm Hornstull / Stockholm kommun
2 395 000 kr
  • 1 Rum
  • 25 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad sekelskiftespärla i toppskick!

Välkommen till denna välplanerade sekelskiftespärla anno 1929 på attraktiv adress i hjärtat av Hornstull. Bostaden är smakfullt renoverad med ljusa ytskikt och präglas av flertalet sekelskiftesdetaljer såsom fiskbensparkett, generös takhöjd, spegeldörrar samt stora spröjsade fönster som skapar en luftig och rymlig atmosfär. Köket är välplanerat med bra arbetsytor och gott om förvaring. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme.

Du välkomnas av en ljus hall med gott om plats för avhängning. Vidare in i lägenheten möts du av det öppna och ljusa vardagsrummet som rymmer både säng, matbord och soffa. Här finns även en stor garderob med rejäl förvaring.

På varje våning i fastigheten finns vädringsbalkonger och på den lummiga innergården finns ett fint lusthus som kan bokas för middagar under härliga sommarkvällar. Tvättstugan återfinns i källaren.

Här bor du på eftertraktad adress i Hornstull med Mälarens glittrande vatten alldeles nedanför porten samtidigt som du har citypulsen runt knuten med en mängd barer och caféer. Pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Ön, Bistro Barbro, Lasse i parken, Hornstulls Strand, Loopen Marina mfl. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna. Närhet till bad finns vid såväl Långholmen som Tanto strandbad endast ett stenkast bort.
Tunnelbanan i Hornstull når du på två minuters promenad där även flertalet innerstadsbussar passerar samt Flygbussen till Arlanda. City når du med tunnelbanans röda linje på bara någon minut. I Hornstulls galleria finner du all tänkbar service såsom matbutiker, apotek, systembolag samt shopping.

Här är det bara att flytta in och trivas, du bor i en stabil och välskött förening med god ekonomi.
Föreningen äger marken.

Varmt välkommen på visning!

Johan Hägg - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

25 kvm

Avgift:

1 737 kr

Pris:

(95 800 kr/kvm) 2 395 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Högalidsgatan 31, 1 tr Södermalm Hornstull

HitCounter