Skansbergsvägen 2F

Segeltorp / Huddinge kommun
8 200 000 kr
  • 5 Rum
  • 125 + 112 kvm

I familjevänliga Segeltorp ligger denna charmiga villa om 125 + 112 kvm biarea. Härliga barnvänliga omgivningar, mysig trädgård med plats för både lek och avkoppling och stora sällskapsytor är bara några av de många saker som gör detta till ett hem att längta till. Välkommen till Skansbergsvägen 2F!

Inbjudande hall med förvaring bakom garderobsvägg och genomgående vacker stavparkett i rutmönster (Holländsk parkett) frånsett köket. Här finns tre rymliga sovrum varav ett med stor garderobsvägg. Samtliga sovrum har gott om plats för större säng, förvaringsmöbler och lekytor. Våningsplanet har två helkaklade badrum. En mindre gästtoalett och ett större badrum med badkar, wc, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp med förvaring.

Planlösning där man kan gå runt mellan kök, vardagsrum och matsal ger extra rymd och härlig atmosfär. Detta är verkligen ett hem som gjort att umgås med familj och vänner med sina många trevliga sällskapsytor. Mycket rymligt vardagsrum med vackert burspråk ut mot den grönskande trädgården och anslutande matsal med plats för upp till 10 personer. Vitt kök i klassisk stil med höga skåp och vitrindel, kyl och frys från Bosch, gott om förvaring och arbetsyta. Från köket nås fastighetens inglasade altan som även den rymmer både matplats och loungegrupp. Utanför lockar den mysiga trädgården. Fastigheten är inbäddad i rofylld växtlighet med häck och staket ut mot gatan, träd som skyddar och ger svalka, lättskött gräsmatta och anlagd gång upp till och runt huset. En rofylld oas mitt i Segeltorp.

Vidare till fastighetens nedre plan som rymmer en mycket trevlig gillestuga med klinker och mysig kamin samt gäst-wc. Dessutom finns här en lyxigt stor relaxavdelning, helkaklad med klinkers, dekorativ mosaik, belysta nischer och spotlights i taket. Gymdel bakom vägg av glasbetong, dusch och spabad, kommod med dubbelhandfat, spegelskåp med förvaring och wc. På samma våningsplan finns också en stor tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och mangel, ordentlig arbetsbänk, tvättlinor och tvättställ. Gott om plats att förvara, hantera och sortera tvätten alltså. Garage eller hobbyrum/verkstad med plats för en bil och separat ingång bredvid. Här finns många goda förutsättningar att skapa ert drömhem.


Varmt välkommen på visning!


Fastigheten ligger i ett lugnt villaområde och passar utmärkt för barnfamiljer då det finns flera skolor och förskolor i närområdet. Mittemot fastigheten ligger förskolan den kommunala förskolan Väktaren. I närområdet finns det mycket natursköna området runt Långsjön med bad och lekplatser. Shopping finns inom bekvämt avstånd i Kungens kurva och Skärholmen C. I Kungens Kurva finns allt du behöver i form av stormarknader, IKEA, flera butiker i Kungens kurvas shoppingcenter och Heron City. Med bil är du snabbt ute på E4:an och i Stockholm city på endast 10 minuter. Föredrar du att åka kommunalt finns flera busslinjer på bekvämt avstånd som tar dig till anslutande tunnelbana i Fruängen eller Skärholmen.

För den som vill ut i naturen är det promenadavstånd till naturreservatet kring Gömmaren som erbjuder både bad och fiske och vacker miljö. Vackra Huddinge kommun erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt och i kommunen finns ett flertal naturreservat att njuta av. Bl.a. Gömmarens naturreservat eller sjön Trehörningen som är en del av Paradisets naturreservat, Huddinge kommuns största sammanhängande skogsområde. Här korsar också vackra Sörmlandsleden för den som är sugen på äventyr. Under vinterhalvåret kanske du hellre åker längdskidor i Sörskogens elljusspår och för en fartfylld dag med utförsåkning tar du dig enkelt med buss till fina Flottsbro skidanläggning.

Eddie Can - Mäklare Huddinge

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

125 kvm

BIAREA:

112 kvm

Tomtarea:

697 kvm

Slutbud:

8 200 000 kr (65 600 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 34 599 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter